Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bullarens GoIF
5 - 0
IFK Strömstad U-lag
Bullarens GoIF5 - 0IFK Strömstad U-lag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 20 juni, 19:00
Plats:Kvännevi Bullaren
Tävling:
Matchnummer: 311237028
Samling:18:00
2019-06-21 07:43
Dagen innan midsommar, härligt väder och stor publik. Inramningen kring toppmötet i div 7 Norra Bohuslän var perfekt. IFKs Kamrater var laddade och förberedda på en svår utmaning mot Bullaren, som inför säsongen lyckats knyta till sig flera duktiga spelare och satsar på avancemang. 

Domaren blåser igång matchen och Bullaren tar kommando direkt. De första 15 minuterna är det bullaren för hela slanten, men målvakten Arlind (03) står för flera räddningar, utrusningar och håller undan i luftrummet framför sig. Det krävs förändringar omgående för att ändra matchbilden och man lämnar sin 4-4-2 uppställning för en 4-4-1-1. Det blir nu jämnare på mitten och kamraterna hittar en bra plats att starta sina anfall. Matchen är nu jämn och även om Bullaren är laget som får flest avslut mot mål så är Kamraterna med i matchen. I matchminut 25 så kommer Nils ner mot kortlinjen och lyfter bollen in mot mål. Inlägget täcks av en bulling, dock med handen och domaren tvekar inte utan blåser för straff. Detta är den första straffen som detta lag fått och enligt rykten så var lagets tränare så oförberedd att han glömt ta ut straffskytt. Efter att försökt ge bollen till annan spelare utan att lyckas så blir Özkan själv tvungen att lägga straffen. Han lägger den till höger om målvakten som dock går åt rätt håll och räddar, 0-0 fortfarande. 10 minuter senare så är det istället Bullaren som tar ledningen. Ett fint mål av deras skickliga Ulrik Karnström som skapar sig utrymme att skjuta strax utanför 16-metern och lägger in den högt i målvaktens bortre hörn. 1-0 står sig till halvtid.

Andra halvlek startar med en kalldusch för Kamraterna. Ett långt inkast och en nickskarv som seglar försmädligt in i mål, 2-0 till Bullaren, en minut in i den andra halvleken. Kamraterna jobbar sig in i matchen och har en mycket bra andra halvlek. Man flyttar upp sina yttermittfältare och får en bra press. Thuresson vinner 9 av 10 nickdueller på mitten och andra bollarna är Kamraterna där och snappar upp. Skärpan i den avslutande passningen eller avslutet finns tyvärr inte och det närmaste Kamraterna kommer är ett hårt skott av Mahdi från 12 meter som går klockrent i stolpen. I matchminut kommer Bullaren på en kontring och inlägget lyckas inte klareras utan hamnar hos en bulling på borte stolpen och 3-0 är ett faktum. 4-0 och 5-0 kommer sista minuterna i väntan på att domaren ska signalera för fulltid. 

Kamraterna gör en mycket bra insats i andra halvlek och resultatet speglar inte matchbilden. En extra eloge till Arlind som står för fler räddningar än undertecknad har fingrar att räkna med samt Ali och Omid som gjorde ett bra arbete och grävde fram många chanser. Referatet får avslutas med det klassiska citatet "Bullarn e bäst" och vi ser fram emot att motbevisa det vid nästa möte.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer