Samling:17:45
Klar vinst för damlaget
2018-09-03 07:15
På nytt gör damlaget en bra match och vinner mot Smögen/Hamburgsund med 6-1.
För fjärde matchen i rad lyckas motståndarlaget i stort sett inte skapa några målchanser. Vi har ett fantastiskt försvarsspel över hela planen, samtidigt som vi har en bra offensiv där hela laget deltar. Första målet kom redan efter 3 minuter och när Elin Johansson sköt 2-0 efter 10 minuter kändes matchen avgjord. Smögen/Hamburgsund rullade mycket boll i försvaret men hade svårt att få tag i spelet längre upp i plan. Efter 60 minuter var ställningen 6-0 men tyvärr fick Smögen/Hamburgsund ett tröstmål  i slutet av matchen.

Nu väntar LDB Dalsland borta på torsdag och så avslutas serien hemma mot Tösse IF hemma nästa fredag.