Damer A-lag
Referat: IFK Strömstad - LDB Dalsland
Jakten går vidare
2018-08-29 07:09, Damer A-lag
Ett stabilt försvarsspel och ett kreativt och snabbt anfallsspel lade grunden till vinsten mot LDB Dalsland.
På nytt visar damlaget upp ett mycket bra försvasspel och LDB Dalsland lyckas inte skapa en enda farlig målchans under hela matchen. På en av många hörnor i första halvlek nickade Emelie Törnros in 1-0, något som också var ställningen i halvtid. I andra halvlek fick vi fart på vårt anfallsspel och målen började trilla in. Med fyra nya målgörare blev slutresultatet 5-0. Nu satsar vi vidare med match hemma mot Smögen/Hamburgsund på fredag.