Damer A-lag
Referat: IFK Strömstad - Bengtsfors IF lag 2
Höstsäsongen har startat
2018-08-23 14:45, Damer A-lag
På onsdagen körde höstsäsongen igång med match hemma mot Bengtsfors IF. I bortamötet mot Bengtsfors blev det en klar seger men med flera spelare på skade- och sjuklistan var vi osäkra på matchutgången. Det visade sig att vi, trots flera spelare borta, hade ett stort spelövertag. Bengtsfors skapade inte en enda farlig målchans på hela matchen. Första halvlek spelades i kraftig motvind. Det blev inget skönspel men vi lyckades ändå skapa många målchanser med bland annat tre ramträffar och en missad straff. Spelövertaget fortsatte i andra halvlek och vi skapade flera målchanser utan att vi lyckades få bollen i mål. Matchen slutade 0-0 och vi tappade viktiga poäng i kampen om seriesegern.