Damer A-lag
Referat: LDB Dalsland - IFK Strömstad
Knapp vinst borta mot LDB Dalsland
2018-09-07 14:53, Damer A-lag
På pappret skulle matchen mot LDB Dalsland vara en enkel match men så blev inte fallet.
Vi fick en bra start på matchen när Frida Nilsson redan i 4:e minuten sköt 1-0. Trots en bra start och ett stort spelövertag lyckades vi inte göra fler mål i första halvlek. När det endast återstod 5 sekunder av halvleken fick vår målvakt, Alva Stark, för första gången känna på bollen, något som speglar matchbilden. I andra halvlek fortsatte vårt spelövertag men på en dålig och svårspelad plan hade vi svårt att få till något skönspel. Vi skapade ett antall kvalifiserade chanser men LDB Dalslands målvakt stod för några riktigt svettiga räddningar. LDB Dalsland slog mycket långbollar och skapade några få halvchanser mot slutet av matchen. Återigen var det vårt starka försvarsspel som gjorde att vi höll undan och  kunde vinna matchen.