Herrar A-lag
Referat: IFK Lane - IFK Strömstad
Förlust borta mot Lane.
2018-04-22 18:39, Herrar A-lag
Det blev en tung förlust borta mot IFK Lane efter en riktig plattmatch från vår sida..
Vi startade matchen bra och skapade en hel del halvchanser mot Lane som stod högt med sin backlinje, men tyvärr så hade vi inte skärpan i sista tredjedelen..
Men efter tolv minuter gjorde vi 1-0 efter att Özkan fått på en fin halvvolley utanför straffområdet och  gjorde därmed sitt första mål för IFK strömstad.
Det dröjde dock inte länge för redan två minuter senare nickade Mattias Ullberg in 1-1 för Lane på hörna.
Vi fortsatte att skapa många halvchanser och sprang offside otroligt många gånger, en hel del gånger rätt då Lane ställde oss offside väldigt bra men även ett par gånger fel.
Precis innan halvtidsvilan stod Richard Johansson i Lane för en fin insats då han tog sig förbi ett par spelare och fick till en drömträff som satt otagbart i Eriks vänstra kryss och 2-1 till Lane stod sig därmed till halvtidsvilan.

I andra halvlek går vi ut för att jaga ett kvitteringsmål men tyvärr så slutar vi helt att spela fotboll och Shewar Fares gör 3-1 till Lane i minut 56.
Efter detta känns det aldrig som att vi är riktigt nära, vi har väldigt svårt att skapa lägen och i princip inga passningar sitter.
David har dock en frispark i ribban och missar senare ett väldigt bra läge då han blir frispelad av Colins i straffområdet men skjuter över.

IFK Lane var värdiga vinnare i denna matchen och vi har en hel del att jobba på.
Förhoppningsvis studsar vi tillbaka den första maj då vi tar emot Hogstorps IF på hemmaplan kl 19:00.