Samling:17:45
Referat: IFK Strömstad - Bovall-Hunnebo
Referat: IFK Strömstad - Bovall/Hunnebo
2019-06-21 12:20
Efter en rätt så loj start av hemmalaget så kunde man till slut rycka upp sig och plocka tre pinnar!
Men som sagt så startade vi inte alls matchen på ett bra sätt och gästernas var lite mer på hugget och fick till ett par bra omställningar som kunde resulterat i mål. Men vi jobbade oss i matchen och vi tog över matchen mer och mer. Chanserna fanns där men tyvärr inte skärpan. Men tre minuter innan halvtid så skulle vi ta ledningen efter att Tobias transporterat bollen från sin mittbacksposition och efter lite flipperspel så kunde någon av Tobias och Collins slå in bollen, ett mysterium som nog aldrig kommer bli löst! Men i protokollet så skrevs målet till Tobias.

I andra halvlek så tröttnade gästerna ganska snabbt och bollinnehavet var stort för kamraterna. I minut 55 så kunde David öka på sitt målkonto med sitt nionde mål denna säsong.
Strax efteråt kunde Shqipdon efter ett fint instick runda målvakten och rulla in 3-0. Tempot sjönk i matchen och vi kunde spela av resten väldigt tryggt. Joshua skulle spika slutresultatet  till 4-0 på straff.

En stabil seger och vi från herrlaget önskar samtliga en trevlig midsommar! Men efter att vi ätit sill och dansat runt stången så gäller det att ladda om för på tisdag den 25/6 kommer tabelltvåan Rosseröds IK på besök. Mer info kommer efter helgen!