Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IFK Strömstad
2 - 5
Grebbestads IF A-lag
IFK Strömstad2 - 5Grebbestads IF A-lag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 10 mars, 19:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 313920057
Samling:17:30
Trupp:#2 Erik Barkengren
#3 Noah Torné
#4 Filip Arnoldsson
#10 Albert Hajzeri
#12 Dony Ruiz
#13 Aulon Bitiqi
#13 Axel Johansson
#14 Benjamin Gustavsson
#16 Petter Widén
#18 David Björk
#19 Adam Johansson
#20 Kristoffer Tingelholm
#22 Viking Törnblad
Ludwig Nilsson
Godkänd insats trots förlust.
2020-03-11 09:54
Foto: Thomas Bennelind, Strömstad Tidning.
Trots att bortalaget spelar två divisioner högre upp så kunde vi hålla jämna steg i delar av matchen. GIF tog som väntat tag i matchen från start och ägde mycket boll och kunde fått en smakstart redan i första minuten efter ett fint anfall men bollen tog i stolpen och ut. Vi fick jaga mycket boll men vi stod lågt och oftast rätt i våra positioner som gjorde det svårt för bortalaget att spela in centralt. Efter 20 minuter så fick vi en drömchans att göra mål då Björken blev nerriven i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. David O stegade fram men tyvärr så räddade Grebbestads nummer ett. 0-1 skulle komma i minut 40 och detta efter en konstig situation där linjedomaren vinkar för offside men huvuddomaren ville annat och GIF kunde göra 0-1. Tyvärr så kom 0-2 nästan direkt inpå men vi skulle hålla oss kvar i matchen efter att Aulon reducerat precis innan halvtid.

Andra halvlek blev en jämnare historia och det blev ett mer böljande spel över hela planen. GIF utökade sin ledning i minut 50. Vi slarvade med markeringen på en hörna och bortalagets Thomas Reinfjord kunde slå i 1-3. Men vi fortsatte att tugga på och vi skulle reducera efter ett fint anfall där Filip A kunde dunka in ett fint inspel från Benjamin. Det blev som sagt lite Hawaii-fotboll resten av matchen och GIF skulle utöka sin ledning till 4-2 och sedan 5-2 i slutskedet vilket kändes väldigt onödigt och slarvigt från vår sida.

En grymt lärorik match där vi gjorde en helt godkänd insats. Vi tackar GIF för matchen och ett lycka till i årets seriespel i Division 2. Nästa match för oss spelas nu på lördag då vi tar emot seriekollegan Munkedals IF i DM. Mer om den matchen i dagarna!
#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten