SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information till föräldrar
2020-04-30 12:00

Information till föräldrar i IFK Strömstad F-2013/2014

 

Först och främst vill vi uttrycka vår glädje över att så många tjejer deltar på våra träningar. Vi hoppas nu lägga grunden för ett lag som håller ihop i många år framöver. Sprid gärna till andra barn som kan vara intresserade av att spela med oss.

 

Magnus Helgesson är ny lagledare för vårt lag. Han kommer framför allt att hjälpa till med administration kring laget. Frågor som gäller exempelvis medlemskap eller annat praktiskt kan ställas till honom.

 

Bli medlem!

 

Det är väldigt viktigt att alla som deltar på våra träningar registrerar sig på ifkstromstad.se. På startsidan finns en länk märkt ”Bli medlem”. Klicka på den och följ instruktionerna. Vårt lag heter F-2013/2014. Detta skall göras även i de fall då man enbart vill testa att träna med oss. Länk till betalning av medlemskap kommer via mail och skall betalas när man, efter att ha provat upp till 3 gånger, ska lösa medlemskap.

 


SportAdmin

 

Vi kommer fortsättningsvis skicka kallelser till våra träningar via appen SportAdmin Medlemsapp. Viktigt att alla laddar ned den för att få kallelser till träningar, kommande matcher/cuper och andra aktiviteter. Ni svarar via den om ni kommer på träningen eller inte. Detta underlättar planeringen inför träning, samt underlättar vår närvarorapportering. Från och med i år erhåller klubben ekonomisk ersättning för varje spelare som deltar på träning/aktivitet. Det är därför av stor vikt att alla deltagare registreras.

 

Idrottsrabatten

 

En betydande del av vår lagkassa (som möjliggör deltagande i cuper osv.) kommer från försäljning av häftet Idrottsrabatten. Alla familjer kommer att tilldelas 5 häften var (per spelare i IFK), till en kostnad av 400 kronor (betalas till lagledare i samband med att man tar emot häftet). Tanken är sedan att man säljer dessa vidare till släkt, vänner och bekanta. Rabatthäftet innehåller många bra erbjudanden och vid utnyttjande av dessa har man snabbt tjänat in de pengar man själv spenderat.

 

Att vara fotbollsförälder i IFK

 

- Meddela i så god tid som möjligt ditt barns deltagande på träning/frånvaro från träning (via SportAdmin)


- Se till att ditt barn kommer i rätt tid, till rätt plats och med rätt utrustning.


- Stötta ditt och andra barn i med- och motgång. Uppmuntra och ge beröm!


- Prata gärna med ditt barn om upplevelsen av träningen/matchen. Försök att inte ensidigt fokusera på resultat/prestation.


- Var beredd att vid behov hjälpa till på träning. Hjälp gärna till genom att samla in bollar och annat material efter träningen.


- Hjälp till med de uppgifter ni blir tilldelade. Exempelvis i kiosken, transporter till och från matcher, Idrottsrabatten etc.

 

Träning och match skall förknippas med glädje, inkludering och lagkänsla. Vi kommer att prata mycket med barnen om hur vi tar hand om varandra i laget. Det är viktigt att vi får veta om ditt barn upplever sig utanför eller på annat sätt inte trivs i laget.

Nyhetsarkiv
Träning våren 20212021-04-02 08:11
Avslutning höst2020-10-08 14:02
Höstens träningar2019-10-01 16:00
Ang medlemskap2019-09-02 16:27
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten