SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Verksamhetsberättelse 2021 för P-07/08

Verksamhetsberättelse 2021 för P07/08 

Inför säsongen valde vi att slå ihop P07 och P08 eftersom vi inför säsongen hade lite för tunna trupper för att ha separata 9-mot-9 lag. 

Vi började träningarna i januari, men under mars månad tillkom det en massa spelare vilket gjorde att vi har varit runt 25 spelare i truppen under säsongen varav drygt 20 kommit vid varje tillfälle. 

Till en början så tränade Ali Moosavi Far laget men snart kom glädjande nog en tidigare storspelare för IFK in i laget: Julian Herrera. Sebastian Martinsson delade på ansvaret med Julian och till sin hjälp hade de också ett par andra föräldrar med Xabin i spetsen som tog hand om flera lagledaruppgifter. 

Ylva Axelsson hade hand om det mesta kring rapportering, BFF och motståndare samt varit en av lagföräldrarna tillsammans med Therese Hanssen. 

Framåt sommaren kom Erik Lek in som extra tränare vilket var behövligt när vi under sommaren tappade Julian då han fick mycket med sitt arbete, samt senare på hösten kunde Sebastian vara med mindre och mindre också. In som ledare kom under säsongen också Daniel Lomgård som tog ett större ansvar över den fysiologiska biten, speciellt efter sommaruppehållet. 

Vi tränade en dag i veckan i januari-februari för att sedan övergå till två träningar per vecka till och med oktober med ett sommaruppehåll under två juliveckor.  Bäst träningsnärvaro av samtliga spelare hade Iker och Diego som var på plats på över 90% av säsongens träningar. 

Vi deltog i två olika serier så det var gott om matcher att spela. Flera spelare dubblerade på veckorna så att de fick spela två matcher. 

Den främsta prestationen under matcherna och den största lagmässiga Kunskapsutvecklingen var hur vi lyckades med vårt presspel från när motståndarnas målvakt hade bollen. Vi lärde oss att samarbeta inom och mellan våra lagdelar för att gemensamt återvinna bollen ungefär vid mittplanen. Mot slutet av säsongen lyckades vi dessutom vid några tillfällen sätta samman detta med kontring vid återerövringen vilket skapade stora bekymmer för våra motståndare. 

Av IFK:s 4K låg annars störst fokus på Kamratskap och att ha Kul. Under både match och träning var detta något vi tryckte på genom hela säsongen. Hur uppträder vi mot medspelare, funktionärer och motståndare? Vad gör vi för att ha roligt tillsammans? Vi var iväg tillsammans och bada och hade grillning, vi hade ett hemmaläger på vallen och gjorde ett event kring derbymatchen mot Skee IF. 

Under säsongen pratade vi även lite om att vara en del av en förening. Glädjen som det kan ge en att få ta del av föreningsgemenskapen bygger på gemensamt ansvar och att dra sitt strå till stacken. 

Ett par fantastiskt roliga saker att ta med sig från säsongen är att vi säsongen igenom haft väldigt många på träningarna, samt att det är flera av spelarna som kommit upp till Strömsvallen och tränat extra själva eller i grupp. Det är denna mängden träning som kommer kunna ge resultat i framtiden. 

 

Vid tangenterna: 

Erik Lek 

#framåt kamrater 

 

Verksamhetsberättelse P-08 2020

Verksamhetsberättelse P-08 2020

Vi började träna ute 6 februari efter juluppehållet. Ingen inomhusträning. Tränare för laget var Robin Brenna Lund och Josefin Forsmark. Tränade en gång i veckan fram tills 23 mars då det var två träningar samt en fysträning i spåret för den som önskade.

I april valde Robin och Josefin att sluta som tränare och då tog Jonas Andersson och Anton Lund över som tränare. De var kvar tills 4 oktober då de också valde att sluta.

Eftersom laget då stod utan tränare fick de börja träna med P-07. Tränare var Harri Rizvanovic. I november valde Harri att sluta och då stod båda lagen åter igen utan tränare. Lagen tog då träningsuppehåll resten av året.

P-08 har varit ca 18 barn i laget.

Laget har spelat 16 matcher.

Vi har inte haft några föräldramöten pga pandemin. Skickat ut information skriftligt till föräldrarna istället.

Lagledare och föräldraansvarig har Ylva Axelsson varit.

Vi har inte varit på några cuper.

 

Skrivet av Ylva Axelsson

Verksamhetsberättelse P-08 2019
Verksamhetsberättelse 2019 för P 08

Vi startade säsongen inomhus i januari februari Vi tränade utomhus två gånger i veckan från
mars t.o.m. september, med sommaruppehåll i juli. Efter säsongen tränade vi utomhus en
gång i veckan i oktober och november.

Vi hade ett föräldramöte i samband med säsongsstarten på våren
I truppen har vi som mest haft 18 killar under säsongen, träningsnärvaron har i sort sett varit
mycket god.

Vi har deltagit i Div 8 Gul Pojkar 7 mot 7 max 12 år och spelat total t 18 matcher, 9 hemma
och 9 borta.

Vi har varit två ledare Robin Brenna Lund och Josefin Forsmark, en lagadministratör Ylva
Axelsson och en lagförälder Karla Valdivieso
Skrivet
av:
Josefin Forsmark
Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Pojkar 09

 

 

 

Sista året som vi spelar Sammandrag och 5 manna fotboll. Vi har varit på 6 sammandrag från våren fram till hösten. Vi hade ett sammandrag av dessa hemma på Vallen och det gick mycket bra. Eget initiativ med egen ” kiosk” gav en del pengar till lagkassan och bidrog till att vi kunde åka på cupen  Eat Move Sleep på Torp i Sarspborg. Detta var något killarna hade sett fram emot och dom var mycket duktiga och vann 3 av sina fyra matcher, trots regn och blåst.

 

Vi har haft två träningar i veckan från april månad då vi började spela ute på gräset. Relativt bra uppslutning på träningarna från killarna. Vi började träna inomhus i början på november och det gjorde vi i Odelsbergshallen. Liten hall men bra att träna teknik och kondition i. Säsongen 2017 slutade 19 december.

Verksamhetsberättelse P-07/08-2016
Verksamhetsberättelse Pojkar födda 07 och 08 2016
Vintersäsongen inleds inomhus i Strömstiernaskolans idrottshall. Träningarna flyter på bra
och killarna lär sig mer och mer.
Nu när vi går på gräs ligger vi på ca 35 pers på träningarna de nya ansiktena blir färre och
färre. Vi får med ett gäng killar från Hällekind men de försvinner tyvärr efter
sommaruppehållet. Tränarfrågan är fortfarande en het fråga men vi har ett par föräldrar som
ofta ställer upp. I slutet av utesäsongen känns det dock som att vi blivit för många för att vi
skall kunna köra tillsammans och vi beslutar att dela på oss när inne-säsongen drar igång.
Vi har spelat sammandrag denna säsongen, vid sex tillfällen. Helt otroligt kul att se killarna
tända till och verkligen spela så som vi pratat om på träningarna. Vi har spelat några
oavgjorda matcher och sen har vi vunnit resten!
Kommande inomhussäsong kommer vi vara i Strömstiernaskolans idrottshall uppdelade i två
grupper, pojkar 07 och pojkar 08 (ca 20 st per årskull)
Ola Solvang
Björn Lotzer
Ledare Knattar 07/08
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten