Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Verksamhetsberättelse 2018
Verksamhetsberättelse 2018 Årsberättelse 
2018, pojkar 09 Vi startade säsongen med inomhusträning i januari 1 gång/v. Under sportlovet anordnade vi en 1-dagscamp för laget. Dagen bestod av träning, teori, matchspel samt en gemensam lunch. Det blev en dag med mycket glädje, kamratskap och härlig energi. I slutet på mars gick vi ut för träning på konstgräset. När vi började ute ökade vi på träningen till 2 träningspass i veckan. 
På våra träningar har vi valt att lägga fokus inom fyra olika teman, driva, passa, vändning och avslut. Det har varit träningar med lätta spelövningar, lekar och med mycket spel i olika former. Under hela säsongen har vi haft bra uppslutning på träningarna, snittet har legat på 18st/träning. Vi har också haft målvaktsträning för hela laget där alla killar samtidigt instruerats i målvaktens grunder.
 Under säsongen har vi spelat 5 sammandrag på olika platser. Ett sammandrag hade vi på hemmaplan och då deltog vi med 3 lag. Annars har vi deltagit med 2 lag. Alla har varit med, spelat på olika positioner och med olika lagkamrater.
Vi har under året deltagit i 4 cuper, Sporten cup, Fredriksten cup, Fredrikstad Energi cup som spelades på Fredrikstads stadion och så deltog vi i Eat, Move, Sleep som också blev vår säsongsavslutning.
 Under säsongen har stämningen i laget varit bra, vi har fokuserat på dom 5 K: na, kamratskap, kunskap, kämpa, koncentration och framför allt att ha kul!

Vi ser att barnen har tagit flera kliv framåt under säsongen. De använder sig av färdigheter vi tränat på, de kämpar, de är goda kamrater och de visar att tillsammans har vi kul!
 Nu ser vi fram emot nästa säsong!
 Med vänliga hälsningar 
Ali, Marcus och Sara
Verksamhetsberättelse 2017

Årsberättelse 2017, knattar 09

Vi startade säsongen med inomhusträning i januari 1 gång/v. Vi deltog även i en inomhus cup i Halden innan vi gick ut för träning på konstgräset i april. När vi började ute ökade vi på träningen till 2 träningspass i veckan.

På våra träningar har vi valt att lägga fokus inom fyra olika teman, driva, passa, vändning och avslut. Det har varit träningar med lätta spelövningar, lekar och med mycket spel i olika former. Under hela säsongen har vi haft bra uppslutning på träningarna, snittet har legat på 15 st/träning.

Under säsongen har vi gjort våra första sammandrag. Vi har spelat 2 sammandrag hemma och 4 borta. Vi har även deltagit i 2 utomhus cuper i Norge. I våra matcher har vi deltagit med 2 lag. Alla har varit med, spelat på olika positioner och med olika lagkamrater.

Stämningen i laget har varit bra, vi har fokuserat på dom 4 K: na, kamratskap, kunskap, kämpa och framför allt att ha kul!

På fotbollens dag som arrangerades på ”Vallen” anordnade vi en internmatch. Det var ett uppskattat inslag med mycket publik.

Säsongen avslutades med ett deltagande i cupen Eat-Move-Sleep. Där gjorde vi bra matcher mot ganska tufft motstånd.

Vi ser att barnen har tagit flera kliv framåt under säsongen. De använder sig av färdigheter vi tränat på, de kämpar, de är goda kamrater och de visar att tillsammans har vi kul!

Nu ser vi fram emot nästa säsong!

Mvh

Ali, Marcus och Sara

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse Knattar-09

2016

 

Vi startade upp säsongen inomhus i slutet av januari 2016. Efter några veckors paus började vi träna ute i slutet av april. Vi har haft träningstid 1 gång i veckan, tisdagar 17.30–18.30.

Under detta år gjordes det 10 träningar ute på våren och 11 träningar på hösten.

På träningarna har vi varit i snitt 15 barn och vi är 3 ledare för laget. 

 

Under säsongen har vi tränat mycket på att driva och att ha kontroll på bollen, mycket bollkontakt för att bli vän med bollen. Vi har också haft mycket smålagsspel.

Vi har lagt stor vikt vid lek, glädje och kamratskap.

Vi har pratat mycket om hur vi vill ha det på träningarna. Att på träningarna respekterar vi varandra, ger varandra en klapp på axeln och vi berömmer varandra.

 

Under hösten har vi varit iväg på 3 cuper i Norge, Trollklubben cup, Championship cup och Eat, Move, Sleep cup. Vi har haft två lag i cuperna så att alla barn som har velat vara med har fått vara med. Vi har en härlig lagkänsla och stor kämpaglöd i laget, cuperna upplevdes som väldigt positiva från både spelare, ledare och föräldrar.  

 

Vi avslutade säsongen med att spela matcher mot föräldrarna. Efter matcherna samlades vi, umgicks och åt korv med bröd!

 

Ledare under säsongen 2016: Ali Moosavifar, Marcus Olsson och Sara Kiellarsson

Verksamhetsberättelse Knattar 09-10-2014

  Verksamhetsberättelse 2014 för knattar 09/10


Vi startade säsongen inomhus tillsammans med knattar 07/08 någon gång i januari 2014.

 

Vi tränade även utomhus med knattar 07/08 fram till sommaruppehållet.

Efter sommaren körde vi egna träningar. Vi hade föräldramöte 27/8-2014 med föräldrar till 11 barn närvarande.

 

Det kom totalt ca 40 barn på träningarna under 2014. På varje träning hade vi mellan 25-40 barn.

 

Vi hade fyra ledare till 09 or men har inte lyckats hitta ledare för 10 or. Vi bestämde på föräldramötet att 10 or får träna med 09 or tills vi hittar en ledare till 10 or.

 

Sista träningen för 2014 var 14 oktober och vi hade en liten avslutning i klubbstugan efter träningen med varma mackor.

 

Vi har inte deltagit i några cuper eller serier.

 

Vi som var ledare : Ali Moosavifar, Marcus Olsson, Sara Kjellarsson, Patrik Zäll

 

 

Skrivet av:

Ali Moosavifar

 
Huvudsponsorer