Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
FLICKOR 00-02 2018
Flickor 17 - 2017
Under 2018 har vi inget F17 lag, de tränar tillsammans med Damlaget. 

Silver i futsal DM
2016-12-04 10:13
Det blev ett silver för IFK Strömstads duktiga tjejer 00/02 i Futsal DM F17.
Futsal DM avgjordes i Kungshamn. I IFKs grupp spelade förutom IFK, Bullaren, Svane och Vallen. Efter vinst mot Bullaren med 2-1 och mot Svane med 4-0, var tjejerna redan klara för semifinal inför den sista gruppspelsmatchen mot Vallen. Det blev förlust med 1-3. I semifinalen ställdes de mot Rössö. Efter en jämn match som slutade 1-1, gick det till straffar. Där var det IFK som visade mest kyla, och slutresultatet skrevs till 4-2.
Finalen spelades mot Stenungsund. Stenungsund tog ledningen tidigt i matchen. Och trots att IFK pressade på för en kvittering, så kunde Stenungsund hålla undan och vinna med 1-0.
Vi gratulerar Stenungsund till guldet och tjejerna i IFK, som var mycket duktiga, till silvret.
Oavgjort, förlust och vinst
2016-09-08 16:27
Oavgjort, förlust och vinst. Där har ni tjejernas tre senaste resultat.

Matchen hemma mot Bengtsfors var en jämn match, där vi stod för liret och de för det fysiska spelet. Jag vet ej om det är något genetiskt, om vi är små eller att dalslands lag är stora? Faktum är i alla fall att de är 20 cm längre och minst 20 kg tyngre! Matchen slutade 1-1, ett rättvist resultat.

Mot Herrestad borta förlorade vi med 0-4(0-0). Tjejerna gjorde en fantastisk kämpainsats.
In i det sista innan samling var det inte klart att vi skulle få lag. En ryggskadad och sex! stycken med feber. Men två av de sex sjuka var såpas att de kunde vara med. Vi valde att ställa upp laget defensivt, bl.a. spelade Elin mittback. Men utan avbytare och några halvsjuka så orkade man inte hela matchen. Utan Haif kunde ta ledningen i 65 minuten. Efter detta var det mycket Haif och de gjorde ytterligare tre mål. Men trots förlusten så skall tjejerna ha en eloge för att de aldrig slutade att kämpa.

Hemma mot Ödsmål/Ljungskile blev det vinst med 3-1(0-0).
Eftersom vi vann mot dem borta med 17-0, så var vi tränare rädda att de skulle tro att det skulle gå lika lätt denna gång. Lite underskattning från våran sida var det, men deras lag hade blivit ljusår bättre sedan i våras. När vi fick hål på dem i början av andra halvlek trodde jag att det skulle bli vinst. Men bara några minuter senare kvitterade de och matchen stod och vägde igen. Men spelmässigt var IFK det klart bättre laget, och när orken tröt för Ö/L, i mitten av andra, så kunde IFK avgöra med två mål.

Gott kämpat tjejer!

Ursäkta!
2016-08-21 21:38
Ursäkta att jag inte skrivit på länge!
Det har hänt en massa med laget under sommaren. Jag sammanfattar det kort. Sedan kommer jag att uppdatera bättre  under hösten.
Först var det elitlägret i Halmstad för tre av våra tjejer, Elin Johansson, Emma Johansson och Siofra Lianne. De representerade Bohuslän. Ett Bohuslän som gjorde bra i från sig i Halmstad.
Vecka 29 var vi på Gothia cup. Där vi tog oss till 1/16 final i A-slutspelet,  bland 116 lag i F15 klassen!!  Det var en mycket trevlig vecka där ungdomarna skötte sig exemplariskt både på och utanför planen. Ett extra tack vill vi tränare/spelare framföra till våran vältaliga publik!! Både föräldrar, släkt, vänner och pojkvänner var där för att stötta oss!
I våran första seriematch för hösten vann vi mot Bullaren borta med 11-1. Mot Henån hemma var vi tyvärr tvungna att lämna w.o.:( Detta p.g.a att många hade sommarjobbat och familjerna behövde semester. Ett par skador och tre tjejer på IFK Gbg kamp. Vi försökte verkligen att flytta matchen. Men Henån kunde inte få till det någon gång, annat än på utsatt speldatum. Konstigt? Men de var väl rädda för att möta oss, eller så tyckte de väl att det var gott att slippa en lång bortaresa?? Jag tycker i alla fall att det hade varit roligare om matchen avgjordes på planen!!
Igår och idag, läs 21/8, var vi i Tistedal och spelade Femsjöcupen. Vi vann hela cupen. Detta efter att inte släppt in ett enda mål under hela cupen!! Både semifinal och final fick avgöras på straffar. Där våra nerver var bättre än motståndarnas. Enligt mig var vi det genomgående bästa laget.
Förlust hemma mot Stenungsund
2016-07-05 19:54
Det blev förlust hemma mot Stenungsunds IF med 0-1 (0-1).
Det var IFK som startade matchen bäst. Bl.a. hade man en boll i stolpen och en nick i ribban. Men några mål i första halvlek blev det inte.
I andra halvlek var det SIF som var bäst. Och i 60 minuten tog de ledningen. SIF fortsatte att pressa IFK tjejerna, men utan att få in bollen i mål. Istället var det IFK som var närmast. I matchens sista spark träffade man ribban.
Nu gäller det att ladda för Gothia cup som startar 18/7.
2-2 borta mot Stenungsund
2016-06-19 20:17
Det blev 2-2 borta mot Stenungsunds IF för IFK Strömstad F15/17.
Det var en riktig kämpainsats av iFK i den svåra bortamatchen. IFK startade matchen bäst, och tog ledningen i den 8 minuten. Thea Molin placerade bollen säkert bakom SIF´s målvakt. IFK fortsatte att spela fin fotboll under den första halvleken och gick till halvtidsvila med 0-1.
I den andra halvleken startade SIF starkast, och kvitterade redan i 48 minuten. Men IFK´s replik kom omgående. Elin Johansson satte en frispark, utan chans för målvakten. Men nu var det SIF för hela slanten. Men tur, duktig målvakt och SIF´s oförmåga att sätta bollarna räddade IFK ända till den 76 minuten. Då SIF satte 2-2. I matchens sista minut hade IFK ett friläge, som en försvarare hann upp och kunde avvärja.
Totalt sett skall IFK vara nöjda med resultatet.
Spelade matcher
Tis 24/10 19:00
5 - 3  
Lör 21/10 16:00
4 - 3  
Tis 17/10 20:00
5 - 2  
Sön 15/10 16:00
8 - 0  
Mån 9/10 19:00
1 - 7  
Tis 26/9 20:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer