Matchnummer: 311232008
Samling:18:00
Vinst i första hemmamatchen
2019-05-02 13:27
Tisdag 30 april var det dags för första hemmamatchen för året när Orust FC lag 2 kom på besök. Vi var revanchsugna efter förslusten mot Bengtsfors. Vi tog tag i spelet från start och skapade flere målchanser. Efter en kvart trodde vi att vi tagit ledningen men målet blev dessvärre avblåst för offside. 10 mintuer senare kom dock ledingsmålet när Emelie Törnros gjorde 1-0 på ett långskott. Innan halvleken var över hade Frida Nilsson och Elin Johansson utökat ledningen till 3-0. Andra halvlek blev spel mot ett mål men trots många chanser blev det endast ett mål till när Frida Nilsson utökade till 4-0. Resultatet var i underkant sett till spelet men skönt med en seger.