SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad - Svarteborg FK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 18 maj, 19:00
Plats:Strömsvallen
Serie:Div.5 Bohuslän Herrar
Samling:18:00
Stabil insats och 3 poäng!
2018-05-20 11:51
För en gångs skull så var det helt vindstilla och det var en härlig kväll på Strömsvallen! Mycket publik och 3 poäng!

Matchen började lite trevande med fördel kamraterna hemma mot Svarteborg. Man spelade sig oftast förbi både anfall och mittfält men hade lite problem med att ta sig in i sista tredjedelen och komma till avslut.
Istället var det Svarteborg som fick spräcka dagens nolla och 0-1 var ett faktum.
Men hemmalaget fortsätter att trumma på och ett par minuter senare kommer kvitteringen. Petter Widén når högst på en hörna och skallar dit sitt första mål för klubben! 1-1 står sig till halvtid.

I andra halvlek så var det spel mot ett mål. Svarteborg blev trötta och fick därmed ett väldigt långt lag vilket skapade stora ytor för kamraterna. 2-1 gjorde Benjy efter ett snyggt förarbete av David. Shipton fick göra sitt första i serien efter fint kombinationsspel med Benjy och David. Det målet var spiken i kistan men man fortsätter att trumma på och spelar fin fotboll på Strömsvallens något ojämna gräsmatta.
Nils kom in från bänken och satte fyran och innan slutsignalen gick satte David sitt sjätte för säsongen och är med i toppen på skytteligan. Extra plus till Collins, Benjy och Petter som dominerade mittfältet!

Nästa match är den 26 maj då vi tar oss ner till Tjörn och möter Skärhamns IK.

#FramåtKamrater
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten