Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Kungshamns IF
2 - 3
IFK Strömstad
Kungshamns IF2 - 3IFK Strömstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 mars, 19:00
Plats:Kungshamnsvallen
Tävling:
Matchnummer: 310099035
Samling:16:30
Kämpaseger i Kungshamn!
2019-03-09 10:56
Joshua fick jubla även i denna match.
Ett otroligt kallt och blåsigt Kungshamn var kvällens spelplats för kamraterna. Man genomförde en bra match och tog försäsongens fjärde seger!

Det var dock Kungshamn som startade matchen bäst och man la många bollar bakom kamraternas backlinje som fick slita hårt. 1-0 kom redan 8 minuters spel genom en crossboll upp till Jesper Mattsson som fick komma fri och lägga in bollen bakom Martin i målet. Halvleken fortsätter med en liten fördel Kungshamn men kamraterna jobbar sig mer och mer in i matchen och det jämnade ut sig. Två minuter före halvtid så replikerade IFK genom ett mäktigt långskott från Joshua som målvakten var helt chanslös på! Ett riktigt gästgivarskott enligt coach Beppen.

Kamraterna startar andra halvlek på ett ypperligt sätt och man pressar tillbaka Kungshamn och man äger mycket boll på offensiv planhalva. Kamraterna skulle ta ledningen och detta efter att inbytte Aulon avancerade in i straffområdet och la upp bollen för Collins som via ett Kungshamnsben gjorde 1-2!
Kungshamn jobbade upp sig och kom i offensiva räder som dock kamraterna kunde lösa bra. Mitt i detta slog IFK till igen och 1-3 kom genom Boza som styrde in en hörna från Dony. 
Kungshamn flyttade upp laget och fick en reducering men inte mer än så! 

En riktigt bra laginsats och en härlig seger tog vi med oss hem!
#FramåtKamrater


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners