SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
5 - 0
Grebbestad-Hamburgsund
IFK Strömstad5 - 0Grebbestad-Hamburgsund

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 14:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234034
Samling:12:45
Komfortabel seger i derbyt!
2019-05-20 10:06
Foto: Pontus Johansson, Strömstad Tidning.
Efter en lyckad IFK-dag på Strömsvallen, där de flesta av föreningens medlemmar i alla åldrar deltog, så skulle herrlaget avsluta dagen med en stabil vinst!

Det dröjde cirka fem minuter in i matchen innan vi skulle spräcka nollan genom Dony Ruiz. Vi fortsatte äga matchen på ett bra sätt och satte pressen högt och erövrade ofta bollen på offensiv planhalva. Fyra bollar till skulle hamna i motståndarnas nät innan halvtid och då var väl matchen i stort sett klar. 

Kamraterna slappnade av lite i andra halvlek och man hade kunnat gjort ett par mål till om man hade haft skärpan. Bortalaget satsade mer på försvar och hålla siffrorna nere. Det lyckades dem med och andra halvlek förblev mållös och 5-0 blev slutresultatet.

Viktigt med 3 pinnar för att inte tappa mark på lagen ovanför oss i serien. På fredag väntar ännu en hemmamatch och denna gången mot Grohed. Mer info till veckan!

#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten