SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
4 - 0
Hogstorps IF
IFK Strömstad4 - 0Hogstorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 augusti, 19:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234080
Samling:17:45
Stabil seger i höstpremiären.
2019-08-10 10:22
Foto: Thomas Bennelind, Strömstad Tidning.
Med ett antal spelare avstängda så fick kamraterna röra om i startelvan inför dagens match, vilket visade sig bli en bra lösning! Hemmalaget tog tag i spelet direkt och hade mycket bollinnehav medans gästerna låg lite lägre och avvaktade. Men redan i minut 8 så skulle Shqipdon spräcka nollan och 1-0 var ett faktum. Men samma man skulle lite senare få lämna planen efter att ha fått ett ordentligt jack i huvudet efter en duell. En otrevlig syn med mycket blod men han kunde lämna planen själv och verkade vara okej. Matchen fortsatte i samma stil och hemmalaget fortsatte trilla boll men hade svårt att komma igenom och man var inte tillräckligt aggressiva i sista tredjedelen. Men 2-0 skulle komma innan halvtid och denna gång var det våran HB Benjamin som var uppe på en offensiv räd som så många gånger annars. Efter en härlig träff med fel fot så kunde vi se bollen skruva sig förbi målvaken och in i bortre hörnet, mycket vackert!

I andra halvlek så sjönk tempot och Hogstorp hade lite mer boll men var samtidigt trötta och orkade inte riktigt trycka på ordentligt för att jobba sig ikapp. Det spelades slarvig fotboll från båda lagen och detta var väl ingen fröjd att se på från läktarhåll. Kamraterna hade ett par chanser men skärpan var inte där, men till slut så lossnade det och inom loppet av två minuter så kunde den blott femtonåriga Aulon göra två mål!
Slutresultatet skrevs till 4-0 och man ligger fortsatt på en andraplats i tabellen.
#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten