Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
1 - 1
Vallens IF
IFK Strömstad1 - 1Vallens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 september, 14:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234112
Samling:12:45
Delad pott i en händelselös match..
2019-09-17 08:54
Något om vi säkert kan säga är att ingen kamrat fick godkänt i denna match förutom Martin i målet. En riktigt plattmatch för våran del.

Gästerna ställde upp väldigt lågt i sitt försvar och täppte igen mycket ytor och gjorde det svårt för oss. Samtidigt som vi blev väldigt stillastående i alltför långa stunder. 1-0 skulle dock komma och det var David som nickade in ledningsmålet efter en härlig cross från Filip. Vallen fortsatte att stå lågt men även smart. Man var aggressiva i mitten och gjorde det väldigt svårt för hemmalaget. Vi fortsatte att trilla boll men tålamodet var sådär och när vi inte fick något flyt så valde många att transportera boll och spela svåraste alternativet.

Andra halvlek såg i stort sett likadan ut fast Vallen flyttade upp och pressade lite högre i banan. Nu var det vi som hade motvind och vi hade ytterst svårt att etablera ett spel och en ordentlig press. Vallen kändes hetare i närkampsspelet och det skulle till slut bära frukt då dem kunde kvittera efter en försvarsmiss av kamraterna. Vi flyttade fram och tryckte på för ett ledningsmål. Och när Filip H avancerade fram och blev nedriven i straffområdet så stannade spelet upp i väntan på straff som uteblev. Kändes väldigt solklar men så är det. 1-1 blev slutresultatet och det var väl ingen kamrat nöjd men resultatet kändes rättvist. Bara att bryta ihop och komma igen och nästa match spelas nu på lördag när vi beger oss till Smögen och vackra Havsvallen för att möta SIF. Mer info till veckan.
#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd