Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Verksamhetsberättelse för P-07-08 och U-laget -2023

 

Verksamhetsberättelse för P-07-08 och U-laget

 

Vi tränade utomhus från .....06/01-23..... fram till .....28/12-23..

 

Vi hade ....1..st föräldramöten under 2023.

 

Det kom totalt ..80%..... barn på träningarna under 2023.

På varje träning hade vi ca ..22-25........... barn.

 

Vi är ..3.. ledare för ..Xabin Aranbarri och Paul Biandji och Taher Rasouli

Som är med under olika perioder.

Föräldraansvariga i laget är ...Valentina Thaqi..

 

Sista träningen för 2023 var .....28/12-23…

 

Vi har deltagit i ......ca 5 st.......... cuper.

 

 

Övriga händelser under året:

Det har vari roliga och trevliga träningar med många härliga killar.

Ser fram mot nästa år önskar bättre resultat.

 

 

 

 

 

Vi som var ledare :

Xabin Aranbarri , Paul Biandji och Taher Rasouli

 

 

 

Skrivet av....... Xabin Aranbarri ,.

 

Verksamhetaberättelse 2022 för U-laget

 


Verksamhetsberättelse 2022 för U-laget

Vi drog igång säsongen redan i mitten av januari med en samling i veckan, och från februari till i början av november hade vi 2-3 träningar/match i veckan förutom sommaruppehållet i juli månad, vilket resulterade i 86 samlingar under året.

Vi lyckades slutföra seriesäsongen i division 7 Bohuslän/Dalsland med ungefär hälften vunna och hälften förlorade och var med det endast några minuter från att lyckas ta bronsplatsen men fick denna gång nöja oss med en hedrande 4:e plats.

All heder till våra två mest hängivna spelare som var på plats över 75% av tillfällena: Plamedi Mugisho och Said Ali. I övrigt var vi dryga 50 mer eller mindre aktiva spelare under säsongen.

Ledare under året var:
Jonas Person
Isak Munters
Morten Parsager
Erik Sörvik
Erik Lek
Daniel Hammar

Övriga händelser under året:
När nu Coronapandemin var över så kunde marknaden i Strömstad åter öppna och då var laget återigen snabbt framme och hjälpte till.

Skrivet av:
Erik Lek

2021

Ytterligare en fantastiskt framgångsrik säsong till ända. Detta blev 2:a säsongen i rad som vi lyckades formera tre senior-lag på herrsidan. B-laget huserade i div.6 och div.7. Utöver detta hade vi också ett ungdomslag i 16-års serien, så vi hade många äldre ungdomar/seniorer i spel varje vecka.

 

Truppen bestod av 50 spelare och 8 ledare, och extra glada är vi för att vi under hösten fick in Olivia i ledarstaben som första kvinnliga ledare. Vi var oftast 20-30 spelare på varje träning vilket gav stort utrymme för att alla skulle kunna känna en behörighet till laget. Det visade sig inte minst genom olika saker, (1) flera nya spelare kom in och kände sig hemma i laget, och (2) flera A-lags spelare som antingen slutat eller fortfarande spelade med A-laget kom med på våra träningar för att dels få extra träningar, men också ha en kul gemenskap med kamraterna.

 

Med 127 aktiviteter under året så var vi det mest aktiva laget i föreningen. Utöver våra 3 träningar i veckan hann vi med matcher och lite andra utflykter. Våran mest aktiva spelare blev till sist Nuri Aslan som efter säsongen belönades med ett kontrakt med div.3 klubben Forssa BK i Borlänge.

 

Lagets bästa insats för året var när ett gäng tog sitt samhällsansvar och hjälpte ett äldre par som bor i närheten av Vallen med sin trädgård då de inte längre klarade av de sysslorna själva. Det är detta som bygger en god förening men framförallt ett älskvärt samhälle.

 

Vår säsong drog igång i januari men pga COVID så var det lite färre tillfällen i början och februari fick vi ha uppehåll, för att sedan köra på mellan mars och oktober med en liten lågsäsong under juli.

 

Ligan blev återigen fördröjd och komprimerad till att endast pågå under ett par höstmånader, så det blev några hektiska veckor. Vi hade ju såklart önskat att kunna erbjuda fler matcher för våra spelare, men vi lyckades ändå fördela ut speltiden så många fick många bra matcher.

 

Senare delen av säsongen fick vi också in en ny ung ledare i Aresh Rahmeti, som fick laget att öka den sportsliga ambitionen en aning vilket gav resultat också i ligaspelet.

 

Vi avrundade säsongen med en sprakande avslutningsturné! Först ut var en bowling-kväll på Strömstad FoodCourt där vi utsåg mästerbowlaren, käkade och hade en trevlig kväll tillsammans. Nästa anhalt var Göteborg och match mellan ett förhandstippat Djurgården och IFK Göteborg. Alla var nöjda utan Isak som lommade hem i sin gul, röd, blåa halsduk medan Aresh morsade på sina gamla kollegor från IFK Göteborgstiden. Till sist blev vi också bjudna på IFKs stora avslutning där vi diskuterade igenom säsongen, minglade och käkade tillsammans med IFKs övriga vuxna medlemmar. En mycket minnesvärd avslutningsturné!

 

Vi som var ledare:

Martin Ödlund

Erik Sörvik

Olivia Lorentsen

Erik Lek

Jonas Persson

Aresh Rahmeti

Daniel Lomgård

Isak Munters

 

Tackar för en mycket fin säsong och önskar gott återseende i 2022.

 

 

Skrivet av:

Erik Lek

2020

Vi bygger vidare från den fina grunden som skapades 2019. Tack vare ett lyckosamt fjolår kunde vi inför denna säsong ha tre aktiva Seniorlag-Herr. Ledarna för 2019 års U-lag Herr, Erik Sörvik och Martin Ödlund, ledde det nystartade laget IFK Strömstad Herrar Lag 3. Därtill har även Jonas Persson och Erik Lek anslutit till ledargruppen.

Vi startade försäsongen redan 2a Januari och första träningsmatchen ett par veckor senare. Vi har tränat tre gånger i veckan med ett tre veckors uppehåll i Juni och säsongsuppehåll 11e Oktober§. Efter uppehållet har vi haft ett nära samarbete med P04/05 där vi tränar tillsammans en till två gånger i veckan och flera av dessa spelare har hunnit med sin seniordebut under året. Vi tycker att det varit ett mycket lyckat samarbete och det har även varit bra att få in ytterligare en ledare, Daniel Lomgård, i gruppen.

Året har bjudit på utmaningar i form av osäkerhet runt seriestart och träningsupplägg på grund av Covid-19. Vi såg en tydlig dipp i antalet spelare på träning i Mars, April och Maj. Under året har det varit 36 spelare i truppen som tränat kontinuerligt (P04/05 ej medräknat) och sen uppehållet har det varit mellan 15-30 spelare på träning.

Vi satte upp två mål inför seriestarten i Div. 7 Norra Bohuslän.
1. Nå A-slutspel.
Vi slutade på tredjeplats i grundserien och kvalificerade oss för A-slutspel.

2. Ge så många spelare som möjligt möjlighet att spela matcher.
Vi har under året använt oss av 52 unika spelare till matcher, 54 om vi räknar med träningsmatcher.

Undertecknat
Erik Sörvik

2019

IFK Strömstad U-lag stod inför en ny uppstart och valde spel i div 7 Norra Bohuslän framför spel i div 6 Norra Bohuslän. Både spelartruppen och ledargruppen var tunn i uppstarten men växta fram under försäsongen. När serien väl drog igång hade antalet spelare utökats till ca 30 st och lagom till sommaruppehållet så anslöt Martin Ödlund till tränarteamet.

Målsättningen från undertecknad var att lägga fokus på att utvecklas som fotbollsspelare och föreningsmänniska, matchresultaten var på det stora hela ointressant. Men spelarna förtjänar en stor eloge för sina framsteg och när serien var färdigspelad hade IFKs Kamrater placerat sig på en fin andraplats.

Ledarna vill passa på att framhäva de positiva trenderna som synts under året, bortsett från fina sportsliga resultat. Vi har haft en fin återkomst av spelare av årsmodell 2000 som var aktiva under ungdomstiden i IFK. Vi har haft en bra gruppsammanhållning och bra uppslutning på diverse aktiviteter som genomförts, Std Marknad, IFK-dagen, Landskamp. Stämningen på och utanför plan har varit kamratlig och stöttande.

Undertecknat
Erik Sörvik

2017

Verksamhets berättelse för U-Lag 2017

 

Ledare för laget har under året varit Tomas Johansson och Kenneth Olausson.

 

Det första träningstillfället hade vi början på mars med tre träningar  per vecka fram till seriestart och sedan två träningar fram till slutet på september. En dag per vecka har varit så kallade öppen träning där många fick prova på och spela fotboll. Under året har vi haft runt 10 st ensamkommande flyktingbarn med på träning och matcher.

 

I genomsnitt per träning har vi varit 20-30 killar med en dipp på hösten då vi var runt 10-15 st per träning. Vi har deltagit i Div 7 Bohuslän Norra med ett lag. Vi låg länge med i toppen i serien som var väldigt jämn mellan tre lag men hamnade till slut på plats fyra med två poäng upp till tredje platsen för A slutspel. Vi vann B slutspelet på hösten med tre poäng efter bra spel och god lagmoral. Problemet vi har haft är bristen på målvakter, det har varit tre!!! tillgängliga  men av olika anledningar vill de inte stå i mål. På hösten fick vi stor hjälp av A-laget med målvakter.

Ett stort plus har varit sammanhållningen och att ”gamla” IFK spelare har startat upp igen.

 

Anton Nilsson har varit ett stort utropstecken under året.

 

 

Tomas och Kenneth

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd