Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Vanliga frågor

Medlemskap

Måste jag vara medlem för att prova på att spela fotboll? Alla spelare ska vara registrerade via "Bli medlem" knappen innan första träningen. Där kan du välja prova-på medlemskap vilket berättigar till 3 veckors gratisperiod innan medlemsavgiften behöver betalas.

Vad kostar det att vara med och spela fotboll? I IFK Strömstad har vi en medlemsavgift som alla medlemmar betalar, sedan betalar alla aktiva även en träningsavgift som är olika beroende på ålder. När aktiva barn- och ungdomar betalar in medlemsavigften ingår även subventionerade Idrottsrabatt-häften. Läs allt om vårt medlemskap här.

Jag har frågor om medlemskapet, vart hör jag av mig? Vårt kansli svarar på frågor angående medlemskapet.

Kontaktuppgifter

Vem ska jag prata med om vad? De flesta frågorna kommer kunna ställas till din tränare som du hittar kontaktuppgifter till på ditt lags sida.

Andra möjliga kontakter är:
+ Kansliet för administrativa frågor
+ Strömstads kommun för anläggningsfrågor
+ Lagets lagföräldrar för frågor om föräldraengagemang
+ Våra specifika arbetsgrupper för frågor om sportsutveckling, sponsring och kiosken (kioskfrågor i första hand till lagförälder)
+ Evenemangsansvariga (kontaktuppgifter finns i informationen om evenemanget) för frågor om specifika evenemang
+ Styrelsen för policy- och utvecklingsfrågor

Hur kommer jag i kontakt med styrelsen? Huvudkontakten till styrelsen om frågor som inte är akuta går via mail styrelsen@ifkstromstad.se. Mailen läses av i samband med styrelsemöten. Övriga kontaktuppgifter och information hittar du här.

Jag vill spela

Hur gör jag för att börja spela? 1. Registrera dig på den blå "Bli medlem" knappen
2. Fyll i alla uppgifter i formuläret som efterfrågas i mailet som du får
3. Någon dag före ditt lags nästa aktivitet får du en kallelse via SportAdmins medlemsapp och mail
4. Svara på kallelsen
5. Kom i god tid (ca 15 minuter före) så att du hinner prata lite med tränaren före träningen

Var kan jag se när vi ska träna? Alla lagets aktiviteter finns i kalendern. Det finns en central kalender där samtliga IFKs aktiviteter är samlade och sedan finns det uppdelade kalendrar för varje enskilt lag. Vill du se er enskilda kalender letar du fram ert lag i rullmenyn vid den centrala kalendern eller trycker på kalender inne på ert lags egna sida.


En frågande datoranvändare
Image by jcomp on Freepik

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners