SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IFK Strömstad
BLI MEDLEM
Säsong 2022

Hej alla fotbollsintresserade och välkomna till IFK Strömstad herrar div7. Är du intresserad av att vara med och spela fotboll i kamratskap så välkommen upp på en träning, ni hittar våra träningstider i kalendern. 

Önskar du mer information så kan du även kontakta en av våra ledare, info under kontakt.
 
#FramåtKamrater
Ligafinal i Dingle
2022-08-23 18:15

Det vankas stormatch i division 7.

 

Svartborg borta på ett hett Skogsvallen!

 

Uppdatering: Efter en fantastisk insats där nyförvärvet Jay stått för sitt första mål för föreningen och vi lyckats stå upp mot seriesuveränerna, så firade vi med fika i omklädningsrummet!

 

1-1 i halvtid där vi dessutom stundvis klarade av att spela bollen sina emellan gav samtliga involverade stor glädje och energi.

 

Flera spelare stod för mycket fina insatser. Allt från Mortens fantastiska räddningar där han oftast inte bara räddar utan också styr undan bollarna till hörna eller dåliga vinklar, och den unga backlinjen med bland andra Sipan, Jacob och Dennis som inte bara gjorde det svårt för våra motståndare att komma förbi utan också hjälpte till med passningsfötter. Vidare upp på mitten där våta ungdomsspelare Ahmed och Max kämpade på storartat för att hålla ihop laget, och såklart Jay som konstant var ett offensivt hot.

 

Men spelaren som kanske stod ut mest denna gång var Arlind som från både sin ytterbacksplats och centralt mittfält visade upp sin sedvanliga kämpaanda men nu kryddat detta med fin teknik i både mottagningar och passningar, dessutom var han en hårsmån från att skjuta in reduceringen när endast ribban stod ivägen.

 

Ja, vi gratulerar våra motståndare till segern, men framförallt oss själva till en fantastisk insats och trevlig kväll i Dingle.

Div 7 Herr
2022-06-10 13:31
Lagfoto 2022
 
Underbar dag på Vallen!
2022-05-15 18:57
Dags för träning
 
Rivalmöte på Strömsvallen
2022-04-09 11:54

Idag väntar stormatch på Strömvallen.  Förmodade toppkonkurrenten i ligan står för motståndet.

 

Ett länge efterlängtat derby mot Rabbalshede.

 

Kickoff: 13.00

 

Välkomna!

 

Ja, idag kanske våra gäster var numret få små för oss, men vi får bryta ihop och komma igen till ligaspelet då vi möter dem igen!

Första träningsmatchen
2022-03-06 19:21

Vi bjöds in till Berg för att spela landskamp igen efter två år av COVID-hinder. Fantastisk anläggning och vädret likaså. Förutsättningarna för en fin dag kunde inte vara bättre!

 

I matchen försökte vi hitta in i vårt passningsorienterade anfallsspel vilket vi fick öva på mycket då Berg valde att spela ett lågt och svårgenomträngligt försvarsspel. Visst hade vi också några fina intentioner till anfallsspel men vi får jobba vidare med på vilket sätt vi kan dra fördel av vårt passningsspel.

 

Plamme var framme vid några tillfällen och hotade backlinjen, och snappade en gång upp en boll efter ett tveksamt uppspel av motståndarna och kunde stänka in matchens enda mål.

 

Efter matchen blev det ännu bättre då vi bjöds på grillning och en härlig säsongsstart tillsammans med Berg. Vi passade också på att knyta kontakter för framtida samarbeten med klubben som ligger precis på insidan av norska gränsen.

 

Vi summerar en härlig dag med laget! 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IFK Strömstad, 30/09 13:31 
IFK Strömstad, 05/09 10:34 
IFK Strömstad, 01/06 10:27 
IFK Strömstad, 20/05 12:26 
IFK Strömstad, 16/05 09:25 
IFK Strömstad, 12/05 10:59 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten