Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

P-19

Detta är lagsidan för alla pojkar födda 2019. Våren 2024 är det uppstart för laget.

 

All information angående laget kommer upp här på denna lagsida, där ni bland annat kan se inplanerade aktiviteter och kontaktuppgifter. Läs också gärna igenom informationen på IFKs allmänna sida där ni bland annat hittar IFKs föräldrainformation.

 

Laget är i behov av ett ledarteam. Som förening är ambitionen att det är 1 tränare per 5 barn vid varje träning, och tanken är att alla tränare ska kunna känna att de inte behöver vara med varje gång om ledaren får förhinder. Så vanligtvis behövs det ca 4-6 tränare som kan rotera och utöver det är det bra med en lagledare som kan vara behjälplig med administrativa saker kring laget. Läs mer om ledarteamen här och anmäl ditt intresse att vara ledare här.

 

Träningarna syftar till att skapa rörelse och glädje, och spelarna kommer få chansen att öva på att delta i en gruppaktivitet, lära känna nya kompisar, samt att introducera bollen i deras lek.

 

En rekommendation är att registrera barnen så snart som möjligt (även om ni ännu är osäkra på om barnet kommer vilja spela), via den blåa bli medlem knappen på IFKs startsida (ange prova-på medlem vid betalningsalternativen). Detta eftersom att ni då också får all information angående laget direkt till er mailadress. Alla spelare får gratis prova på under 3 veckor.

 

Välkomna till kamratskapen i IFK Strömstad

 
Glad sommar & uppehåll
2024-07-02 18:49

Hej!

 

Som vi diskuterade på föräldramötet förra veckan så tar vi nu uppehåll för P-19 laget. Vi startar igen 22:a augusti.

 

Tills dess önskar vi alla spelare och vårdnadshavare en glad sommar!

 

MVH

Ledarteamet

Vi går över till torsdagsträningar
2024-04-21 21:01

Nu har vi startat igång verksamheten för pojkar födda 2019. Under de första två träningarna så har vi diskuterat vilken dag i veckan som passar bäst för alla våra spelare. Vi har då kommit fram till att torsdagar är en bra dag.

 

Från och med den 25:e april kommer vi därför att träna på torsdagar klockan 17.00. Svara gärna på kallelserna som kommer via SportAdmin-appen eller på mail, så kan ledarna planera träningen utifrån antalet deltagare som förväntas komma.

 

Träningarna syftar till att barnen ska få möjlighet att öva sig att delta i en gruppaktivitet, lära känna nya kompisar, och ha kul med bollen.

 

Vi har för tillfället två föräldrar som anmält sig som tränare till laget, och hoppas att det är ytterligare några föräldrar som skulle vilja vara ledare. Vi gör det som ett team, och det finns stöd inom föreningen för att alla ska kunna få tillräckligt med stöd för att kunna vara ledare. Du anmäler dig som ledare via denna länken.

 

Har ni några frågor är det bara att höra av sig till vår barn- och ungdomsansvarige, Erik Lek: erik_lek@hotmail.com

 

Vi är mycket glada för detta nya tillskott till IFK-familjen!

Nu drar vi igång!
2024-04-06 12:03

Söndag den 14:e april klockan 9.30 är ni välkomna på det första prova-på tillfället för pojkar födda 2019. Träningen kommer hållas av några av föreningens nuvarande medlemmar med stöd från er föräldrar (barnen kommer med stor sannolikhet behöva mycket hjälp här i början). Sedan kommer vi organisera ytterligare 2 söndagsträningar i april.

 

I början av nästa vecka kommer ni få ytterligare ett mail alternativt en avisering i SportAdmin appen för dem som laddat ner den. Det är en kallelse till träningen som vi önskar att ni svarar på så att vi kan se hur många som kommer, och förbereda aktiviteten utifrån det.

 

Här till att börja med så handlar fotbollsspelandet mestadels om lek och förmågor som att genomföra en aktivitet i grupp. Det är bra om barnen har på sig sportiga kläder som är lätta att springa i samt har med vattenflaska, det finns inga krav om specifika fotbollskläder när de är så små.

 

I samband med de 3 prova-på tillfällena kommer vår barn- och ungdomsansvarige informera föräldrarna om hur verksamheten kommer fortgå här under våren.

 

Känn er varmt välkomna till fotbollsfamiljen!

 

Frågor? Skicka ett mail till info@ifkstromstad.se eller ring vårt kansli

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IFK STRÖMSTAD , 12/07 20:03 
IFK STRÖMSTAD , 30/06 19:57 
IFK STRÖMSTAD , 28/06 17:45 
IFK STRÖMSTAD , 04/05 20:10 
IFK STRÖMSTAD , 04/05 16:46 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd