Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
A-laget 2019

 
Inför: IFK Strömstad - Grebbestad/Hamburgsund
2019-05-16 12:26
Foto: Thomas Bennelind, Strömstads Tidning
Nu på lördag så spelar vi årets första derby då vi tar emot den nya sammanslagningen Grebbestad/Hamburgsund. Motståndarna har inlett säsongen med fyra förluster och en vinst. Skall bli spännande att se vad de kommer med för lag då dem har möjlighet att plocka in förstärkning från Grebbestads A-lag i division 2. Det är även IFK-dagen samtidigt så hoppas så många som möjligt beger sig till Strömsvallen! Följande kamrater är kallade:

Martin Hansson
Petter Widen
Filip Arnoldsson
Kristoffer Tingelholm
Albert Hajzeri
Joshua Öster
Tobias Berntsson
Collins Omondi
Dony Ruiz
Shqipdon Beka
David Olsson
Adam Johansson
Nils Carlgren
Aulon Bitiqi
David Björk
Özkan Uymaz

Matchstart 14:00!
#FramåtKamrater
Referat: IFK Strömstad - IFK Lane
Delad pott i kamratmötet.
2019-05-11 10:49
Foto: Thomas Bennelind
Det blev varsitt poäng för kamratlagen på Strömsvallen denna afton efter att vi återigen släppt in ett tidigt mål och fick jobba i uppförsbacke.

Det dröjde som sagt inte många minuter in i matchen när Anders Stenström snyggt kunde skriva in 0-1 efter att hemmalaget lite nonchalant inte lyckats få iväg bollen från eget straffområde. Men efter detta tog vi över helt och jakten på ett kvitteringsmål började. Bollinnehavet var stort och man tog sig framåt i banan på alla möjliga sätt men man saknade skärpan i sista tredjedelen. Lane fick otroligt lite tid på sig med bollen och fick oftast slå iväg den. Men bortalaget försvarade sig även på ett bra sätt och slet för varenda boll. Närmast en kvittering innan halvlek skulle David vara med ett skott som var otagbart för målvakten men tog i stolpen och ut.

Andra halvlek skulle fortsätta på samma sätt och ännu mer bollinnehav för hemmalaget. Anfallen avlöste varandra men bollen ville bara inte in. Lane fick slita som djur defensivt och till slut gick man på knäna och då skulle till slut målet komma. I minut 90 så skulle David, efter lite flipperspel, stänka ditt kvitteringen.

1-1 blev slutresultatet och vi hade såklart velat gått ifrån denna match med tre pinnar men det var även ytterst nära att man fick gå tomhänt så ett poäng är bättre en noll. Vi tackar Lane för matchen och om en vecka så väntar ett derby på Strömsvallen mot Grebbestad/Hamburgsund.

#FramåtKamrater

Inför: IFK Strömstad - IFK Lane
2019-05-08 22:17
Nu på fredag är det dags för årets andra hemmamatch i årets seriespel. Det blir ett kamratmöte på Strömsvallen då IFK Lane kommer på besök. Lane ligger för närvarande på 6 inspelade poäng med två vinster och två förluster. Förra årets möten i seriespel slutade med en hemmaseger till båda lagen.
Följande kamrater är kallade:

2. Erik Barkengren
4. Filip Arnoldsson
5. Mohammed Bozakraft
6. Tobias Berntsson
7. Kristoffer Tingelholm
8. Naweed Ashairi
9. David Olsson
10. Albert Hajzeri
11. Collins Omondi
12. Dony Ruiz
13. Aulon Bitiqi
15. Shqipdon Beka
16. Petter Widén
17. Nils Carlgren
20. Joshua Öster
45. Martin Hansson

Matchstart 19:00!
#FramåtKamrater
Referat: Herrestads AIF Lag 2 - IFK Strömstad
Referat: HAIF 2 - IFK Strömstad
2019-05-06 13:25
Foto: Thomas Bennelind
Det blev till slut en seger för kamraterna efter en inte så välspelad match på Undavallen.

Kamraternas start på matchen var allt annat än positiv. Efter sex minuters spel så kunde hemmalaget göra 1-0 efter en snygg soloräd från en hemmaspelare. Matchen fortsatte och när Joshua revs ner i straffområdet efter en rejäl kapning så stannade alla upp i väntan på domarens signal på straff. Men tydligen så tyckte domaren annat och vinkade till fortsatt spel och i nästa sekvens så kunde HAIF göra 2-0. Men efter detta ryckte kamraterna upp sig och mittbacken Kristoffer Tingelholm tog sig upp i offensivt straffområde och reducerade till 2-1. Vi tog över mer och mer och målchanserna avlöste varandra. Innan halvlekens slut så skulle Tobias kyligt kvittera till 2-2.

I andra halvlek så kändes det som att bollen var mer utanför än på planen, måste vara rekord i inkast på en halvlek. Efter att kamraterna gjort diverse byten så fick man mer tryck framåt och efter en kvarts spel så kunde Dony Ruiz snyggt lobba in 2-3. I minut 80 så skulle Aulon punktera matchen till 2-4 vilket även blev slutresultatet.

Tre viktiga poäng hängde med till Strömstad men skall man fortsatt vara med i toppen så krävs att man inte sjunker ner för mycket i nivå som denna match. Men nu blickar vi framåt och nu på fredag blir det kamratmöte på Strömsvallen då IFK Lane kommer på besök. Mer info kommer i veckan!

#FramåtKamrater
Inför: Herrestads AIF 2 - IFK Strömstad
2019-05-03 19:35
Dags för fjärde omgången i serien och då möter vi Herrestads AIF lag 2 borta på Undavallen. Hemmalaget har haft det tungt och inlett säsongen med 3 förluster.
Följande kamrater är uttagna:

Martin Hansson
Erik Barkengren
Filip Arnoldsson
Kristoffer Tingelholm
Petter Widén
Joshua Öster
Collins Omondi
Tobias Berntsson
Dony Ruiz
Shqipdon Beka
Nils Carlgren
Naweed Ashairi
Mohammed Bozakraft
Özkan Uymaz
Aulon Bitiqi
Albert Hajzeri

Matchstart 18:00!
#FramåtKamrater
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 14:00
5 - 0  
Fre 10/5 19:00
1 - 1  
Sön 5/5 18:00
2 - 4  
Lör 27/4 13:00
1 - 4  
Fre 19/4 14:00
1 - 3  
Fre 12/4 19:15
2 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IFK Strömstad, 17/05 13:44 
IFK Strömstad, 26/04 08:19 
IFK Strömstad, 23/04 20:02 
IFK Strömstad, 09/04 09:50 
 
Huvudsponsorer