Referat: IFK Strömstad  - Grebbestads IF

Nu har BFF lottat serien inför den kommande säsongen.

Vi börjar andra veckan av april hemma mot storlaget IK Rössö och avslutar den 14:e oktober hemma mot Tjörn.

En spännande serie med där bland annat också Ljungskile ingår. Denna säsong är det 8 lag som över 21 matcher spelar om poängen.

Se hela serien på BFFs hemsida. Matcherna kommer också finnas tillgängliga här på hemsidan så småningom när exakta speldatum börjar sätta sig.

OBS - exakta datum och tider kommer uppdateras allt eftersom ledarna hinner med och planera. De matcher som har en starttid/annan starttid än 00:00 är bestämda, övriga är sista speldag angiven.

Referat: IFK Strömstad - Orust FC Lag 2
Vinst i första hemmamatchen
2019-05-02 13:27
Tisdag 30 april var det dags för första hemmamatchen för året när Orust FC lag 2 kom på besök. Vi var revanchsugna efter förslusten mot Bengtsfors. Vi tog tag i spelet från start och skapade flere målchanser. Efter en kvart trodde vi att vi tagit ledningen men målet blev dessvärre avblåst för offside. 10 mintuer senare kom dock ledingsmålet när Emelie Törnros gjorde 1-0 på ett långskott. Innan halvleken var över hade Frida Nilsson och Elin Johansson utökat ledningen till 3-0. Andra halvlek blev spel mot ett mål men trots många chanser blev det endast ett mål till när Frida Nilsson utökade till 4-0. Resultatet var i underkant sett till spelet men skönt med en seger.
Referat: Bengtsfors IF - IFK Strömstad
Svidande förlust i första seriematchen
2019-05-02 13:11
Första seriematchen för året spelades borta mot Bengtsfors IF. Vi fick en dålig start när Bengtsfors redan efter några minuter tar ledningen på en ströchans.
Referat: IFK Strömstad - Herrestads AIF