SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bengtsfors IF
3 - 2
IFK Strömstad
Bengtsfors IF3 - 2IFK Strömstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 24 april, 19:00
Plats:
Tävling:
Matchnummer: 311232003
Samling:18:00
Svidande förlust i första seriematchen
2019-05-02 13:11
Första seriematchen för året spelades borta mot Bengtsfors IF. Vi fick en dålig start när Bengtsfors redan efter några minuter tar ledningen på en ströchans. 
Svaret kom dock fort när Frida Nilsson gjorde 1-1 i femte minuten med ett praktskott i målvaktens högra kryss. I 24:e minuten tar Bengtsfors på nytt ledningen, när vi inte lyckas får bort bollen i eget straffområde. Ett resultat, som trots et stort spelövertag, stod sig halvleken ut. I andra halvlek fortsatte vi vårt fina spel och 8 minuter in i halvleken kvitterade Emelie Törnros på ett långskott. Vi fortsatte vår press för att få med oss 3 poäng men 78:e minuten lyfter Bengsfors in en frispark och i kalabaliken lyckas de få en tå på bollen som retfullt rullar in i mål. Trots att vi fortsätter att skapa chanser lyckas vi inte få in bollen och matchen slutar 3-2 till Bengtsfors. 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten