VÄLKOMMEN TILL IFK STRÖMSTADS HEMSIDA 
Varmt välkommen till IFK Strömstads hemsida!  
Hoppas ni kommer att trivas här inne.  

Grattis!!!
2017-09-16 14:29

Vi gratulerar våra seniora herrar till en väl genomförd säsong. Ni har kämpat och slitit i varenda match för varandra. Seriesegern är välförtjänt och vi är stolta över er!


IFK-festen blir ett utmärkt tillfälle att uppmärksamma alla som varit med och bidragit, samt lyfta fram de spelare och ledare som varit extra framträdande under säsongen!


F03/04 visar vägen!
2017-08-27 21:31
Jag blev väldigt stolt och glad denna sena söndagkväll. Jag vet att jag delar detta med mina styrelsekollegor och vi vill verkligen applådera våra fantastiska spelare och ledare! Jag hoppas fler sträcker på sig och kan dela glädjen, stolheten och inspirationen signerat av F03/04 nedan. 

"Hej!

Anders Steen heter jag och är ledare för Stenungsunds IF F04. Skriver till er för att uppmärksamma en väldigt fin händelse idag, när vi mötte ovan lag i BFF flickor 13/14-serien. Hoppas ni kan framföra nedan till hela detta fina gäng!

Efter det att matchen är slut, och nästan alla gått hem, så är jag på väg hem från matchen - tillsammans med en av våra tjejer som jag skall köra hem!

På en i övrigt helt tom parkering så väntar två bilar, fulla med glada tjejer och ledare från ert lag. De väntar in oss för att igen tacka för en bra match, och framförallt berömma tjejen i vårt lag som gick intill mig.

Jag blev väldigt tagen och rörd över storheten i detta. Självklart blev spelaren i vårt lag också lika glad och tacksam. Till saken hör att vårt lag vann matchen ganska klart, men era spelare och ledare är trots det oerhört storsinta och positiva efteråt. De var f.ö. en väldigt trevlig stämning på och utanför planen hela matchen, men detta var en för oss vädligt positiv upplevelse!

Hoppas att jag med dessa ord ger hela ert lag, inklusive ledarna (F03/04) en STOR STOR KRAM från alla oss i Stenungsunds IF F04. Ert agerande och ert ledarskap är ett föredöme som jag hoppas vi alla kan lära av!"


Anders Steens fina och tänkvärda ord leder tankarna till författarinnan Edith Wharton vackra uttryck: "There are two ways of spreading light: be the candle or the mirror that reflects it.

Jonas Danielsson stolt ordförande IFK Strömstad
Damlagsmatch IFK Strömstad -Frändefors Inställd
2017-08-25 09:15
Damlagsmatch IFK Strömstad -Frändefors Inställd p.g.a Frändefors lämnat Wo
A-lags match IFK-Strömstad - Munkedal Inställd
2017-08-25 09:12
A-lags match IFK-Strömstad - Munkedal är Inställd p.g.a att Munkedal har spelarbrist och dragit sig ur serien.. 
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer