Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Strömstad
BLI MEDLEM
VÄLKOMMEN TILL IFK STRÖMSTADS HEMSIDA 
Varmt välkommen till IFK Strömstads hemsida!  
Hoppas ni kommer att trivas här inne.  

2019-10-24 17:46

Hej på er. Här kommer det lite info ang utbildningar i höst 2019.

Styrelsen kommer att gå en kurs i Diplomerad Förening, den handlar om kommunikation.

Våra ungdomar skall gå en kurs i grundutbildning för unga tränare. Den kommer att vara en kväll i år och en heldag nästa år. Den är till för alla våra ledare och tränare. Denna kurs är obligatorisk för våra unga ledare och spelare födda 2006 - 1999.

Vi jobbar även med att få ihop en tränarutbildning C i höst. Där återkommer jag med vilka dagar den är på. Den är obligatorisk för våra tränare och ledare.

Nästa års info om kurser kommer inom kort.⚽️⚽️⚽️😉😉😉

2019-10-24 11:23

Så var då detta äventyr över med fotbollsfritids. Vi har hållit på i sex veckor, detta har varit enbart för tjejer, vi har varit i snitt 27 st tjejer från 2 st skolor. Det har har varit mycket skratt och glädje tjut från dessa underbara tjejer. Vi har under denna tid lek med bollen i centrum. Så mycket roliga lekar som har kommit fram med bollen, men vi har även jobbat med olika passövningar som har lett fram till det bästa av allt: SPELA FOTBOLL. Nu skall vi sätta oss ner och gå igenom hur detta har varit. Vi vill ju väldigt gärna göra detta nästa år med. Tack Odelsbergs skolan och Valemyrs skolan för ett gott samarbete. PS!! Detta har resulterat i att vi i IFK har fått 2 st lag inför nästa år. Bra va⚽️⚽️⚽️⚽️🥰🥰🥰🥰


2019-10-22 16:22

Hej på er. Här kommer mera info. Denna gång så gäller det andra våningen på gamla kansliet. Denna och nästa vecka så kommer jag att tömma rummen på bollar, träningsmateriel, och annat smått och gott. Varför. Jo följande skall ske. Det skall tagas ner en skiljevägg, målas, jag skall få ett kontor där uppe, där jag kommer att sitta och det skall även vara ett samlings rum där på kvällarna.

Detta kommer att ske inom det snaraste.👏👏👏👏

PS!!! Det kommer ännu mera info snart.

Gordon.

2019-10-22 11:49

Hej på er. Det börjar att hända lite saker upp på vallen. Detta gäller er som har saker i förådet brevid komunens bil. Ni får nu tömma detta, lägg ner detta i förådet under läktaren så länge. Förådet jämte komunens föråd, det skall nu isoleras. Ni har denna och nästa vecka på er.

Det kommer mera info snart. 😉😉😉⚽️⚽️⚽️👏👏👏

Gordon.

2019-09-11 08:30
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrar A-lag, 28/10 08:17 
Herrar A-lag, 24/10 11:25 
Herrar A-lag, 14/10 10:07 
 
Huvudsponsorer
Gräsroten