VÄLKOMMEN TILL IFK STRÖMSTADS HEMSIDA 
Varmt välkommen till IFK Strömstads hemsida!  
Hoppas ni kommer att trivas här inne.  

Välkommen tillbaka David!
2017-04-21 21:56
Påsk är sannerligen en högtid där mirakel kan hända. Strömstad har fått en frälsare åter. 
Han kan inte gå på vatten eller förvandla det till vin. Men han kan gå på gräs och förvandla fotboll till skön poesi. 
Påskveckan har varit fylld av dramatik bakom kulisserna. Mot slutet trodde alla att övergången inte skulle bli av. Men det var några tappra själar som inte gav upp hoppet utan envist kämpade på. Det är tack vare dessa som övergången återuppstod på den sista dagen.  
Vi välkomnar David Olsson tillbaka till IFK Strömstad!

Uppstart knattar 12
2017-04-19 20:57
Uppstart knattar 12
2017-04-19 20:46
Vi kommer att starta utomhusträning för Pojkar/Flickor födda 12.
Välkomna till vallen fredagen den 5 maj kl.17.30-18.30.
Föräldrarna ska vara närvarande.
Medtag egen vattenflaska. 

// Marcus Malm: marcus.malm@stromstad.se  mob.nr. 0702-48 84 83
Tack för en bra årsstämma
2017-04-04 08:08

IFK Strömstad vill tacka alla som kom på årsstämman. Det var många bra förslag, uppmaningar, tankar och idéer som lyftes. Tack för att ni kom och engagerade er!

 

Några som förtjänar att lyftas fram extra mycket är Baker Tilly med Jennie Blomqvist i spetsen. De har tagit på sig ett stort arbete och har verkligen gjort ett fantastiskt jobb för oss under året. Detta kan inte understrykas tillräckligt!

Magdalena Martinsson och Henrik Massleberg tog på sig en tuff uppgift med kort varsel, stort tack till er!

Sist, men inte minst, ett stort tack till Marie Hansson som ordnade och donade så kvällen blev en trevlig tillställning med smörgåstårta för alla.

 

Föreningen är stor och det händer mycket i alla områden. Det kan vara svårt att hålla koll på alla områden och styrelsen tar gärna emot hjälp. Kanske ser du något som är fel eller har en idé/förslag som kan förbättra eller utveckla föreningen? Kanske vill du själv engagera dig på något sätt? Mailboxen är öppen dygnet runt och adressen är info@ifkstromstad.se

 

Protokollet från årsstämman kommer publiceras på hemsidan när det är justerat och underskrivet.

 

Väl mött till nästa årsstämma och på återseende!

IFKs nya ordförande: Jonas Danielsson
2017-03-28 18:59

Jag är tacksam över att mitt första år i IFK Strömstad har varit med så fina styrelsekollegor. Det har varit ett sant nöje och jag har lärt mig något från var och en.

Föreningsarbetet är mödosamt emellanåt men vi har gjort det för att vi tror på att idrott, kamratskap och Strömstad hör ihop. För att vi tror på IFK Strömstad.

 

Mattias Knutsson har engagerat sig mycket med sponsring och Roberts Cup. Utan honom så hade det förmodligen inte funkat alls!

Johnny Waldersnes har varit en starkt bidragande orsak till att vi har en ny fin buss.

Alla inom styrelsen och de flesta utanför styrelsen vet vilket fantastiskt arbete Jonas Räfling har gjort under året. Kommentarer känns överflödiga, men det skall nämnas att vi idag har två seniorlag istället för ett.

Samma gäller Sofia Johansson som slitit otroligt med att upprätthålla vårt sponsoravtal med Nordby Supermarket.

Mats Molin har oförtröttligt legat på för att vi skall skall få bättre gräsplaner och materialförråd. Vi behöver verkligen honom och de andra som kämpar för oss där!

Reimer Johansson har på ett föredömligt sätt lett både styrelse och herrseniorer. Trägen såsom Sisyfos i sina uppförs- och nedförsbackar.

 

Hoppas alla i föreningen är tacksamma för de insatser den föregående styrelsen har gjort under året. Mitt uppdrag har varit både kul och givande tack vare dem. Det gör att jag ser fram emot att lära känna de nya ledamöterna och få dem att känna sig välkomna.

 

För mig är det en stor ära att åter bli vald till styrelsen för IFK Strömstad och denna gång som ordförande. Det är ett hedersuppdrag och en chans att ge något tillbaka. Men att sitta i en styrelse innebär också krav och ett stort ansvar.

Jag hoppas kunna leva upp till detta och (med hjälp av vice ordförande Mats Molin och Sofia Johansson) förmedla detta vidare till våra nya styrelseledamöter så att de också, likt sin sina föregångare, vill ta upp ansvarets fackla och tända engagemangets eld så att vi tillsammans, i förening, kan leda vägen framåt.Jonas Danielsson, Ordförande IFK Strömstad

Angående träningar för A- och U-lag herrar
2017-03-21 16:36
Tyvärr var det omöjligt att sätta 2 trupper på utsatt tid, men måndag 27 mars är det klart.  Så vi har några spelare som måste bestämma sig för vilken klubb de ska spela för. 

Efter 27 mars är det öppen träning tisdagar samt stängd träning torsdag och söndag. Man måste  tillhöra IFK Strömstad för att spela torsdag och söndag och tillhöra A eller U trupp. annars är man välkommen på tisdagar

Med vänlig hälsning
Peter, Kenneth, Tomas och Bosse
Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 20/04 23:07 
Knattar 12, 19/04 20:46 
 
Huvudsponsorer