Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
2 - 1
Rosseröds IK
IFK Strömstad2 - 1Rosseröds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 25 juni, 19:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234069
Samling:17:45
En stabil vändning som gav 3 poäng!
2019-06-29 09:29
Foto: Thobias Nilsson, Strömstad Tidning.
Efter en mycket stark andra halvlek så kunde kamraterna ta tre poäng mot Rosseröd!
Det var två formstarka lag som möttes på Strömsvallen i ett lätt duggregn och det var en underhållande match som de cirka 200 personerna i publiken fick beskåda. Båda sidorna började lite trevande och inga riktigt klara målchanser skapades från något av lagen. Vi hade lite svårt att sätta pressen till en början vilket gjorde att gästerna fick mer yta på mitten att fördela bollar på. Det var även gästerna som skulle ta ledningen efter att Mathias Carlsson slagit in bollen efter lite flipperspel i straffområdet. Fortsatt böljande spel åt båda håll men det blev inget mer än så och 0-1 stod sig till paus.

Andra halvlek startade i våran favör och det dröjde inte länge innan David slog in kvitteringen. Nu var matchen helt i vår fördel och anfallen löste av varandra mot gästernas mål. I minut 62 så kunde Filip H göra sitt första mål för klubben efter ett välplacerat skott bakom en chanslös målvakt. Vi har bra kontroll på matchen och fortsätter ösa på framåt i jakt på att utöka ledningen. Rosseröd skickar nu upp fler folk på våran planhalva vilket skapar stora ytor för oss och hade skärpan varit där så kunde vi gjort fler mål.

Men slutresultatet skrivs till 2-1 och vi kliver upp på andraplats bakom Henån/Gilleby som vi även möter nästa vecka i den sista matchen innan sommaruppehållet. Mer info till veckan!

#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners