Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Information om fotbolls-säsongen 2023 för P10 laget.
2023-04-16 12:26

Information om fotbolls-säsongen 2023 för P10 laget. 

 

Inför säsongen 2023 kommer vi träna tre dagar i veckan samtidigt som P09. Om vi har egna tränare på plats så kommer vi att träna på egen planhalva.  Om vi inte har tränare eller föräldrar som närvarar och kan hjälpa till så blir träningen gemensam med P09. 

 

Det finns planering och upplägg framtaget för varje träningstillfälle och det finns även filmer som visar övningarna.
Tränarna för P09 delar med sig av det aktuella materialet innan på Messenger om man som förälder säger till och kan tänka sig att ställa upp, så P10 kan ha egen träning. Det är också till hjälp om en förälder bara är närvarande som en vuxenperson på träning. Torsdagar är den dagen det oftast kommer finnas egna tränare för P10.

 

IFKs värderingar och grundtanke är att bygga föreningskultur vilket också blir viktigare nu när killarna är 13 och går över till att spela ungdomsfotboll istället för barnfotboll. Därför vill IFK att man ska spela över åldersgränserna och ser gärna att man mixar lagen för att komma närmare varandra. 

 

Vi är anmälda till två serier, båda på samma nivå och i div 6. Båda är anmälda som P10 lag vilket betyder att vi max kan ta med 3 stycken 09 spelare. Tanken med kommande matcher är att alla kommer få spela och bli kallade på matcher. Lagen kommer sättas ihop utefter vilka vi möter och det är tränarna som ansvarar för att sätta ihop lagen. Eftersom vi spelar 9x9 så behöver vi ha ca 12-14 spelare per match och 1-3 av dessa kommer vara spelare från P09 och resterande P10 spelare. På matcher är det också viktigt att föräldrar kan hjälpa till, då vi inte har nog tränare till alla matcher. När man får en kallelse är det viktigt att man svarar i tid så tränarna har möjlighet att sätta ihop ett lag. 

 

För att utvecklas som spelare är det bra om man kan få till så jämna matcher som möjligt. Att vinna de flesta matcher eller förlora de flesta är inget som är utvecklande för någon spelare. Alla ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sin nivå. 

 

Vi har inför 2023 även satt ihop ett körschema, här hjälper föräldrarna i P09 till. Man kommer bli tilldelad en körning per förälder, en under våren och en under hösten. Om man inte kan sin tilldelade tid så byter man bara med någon. Om man inte kan köra av annan orsak säg till oss lagföräldrar. Vi önskar att den som skall köra till bortamatch skriver i Sportadmin på match-aktiviteten hur många lediga platser man har i bilen, då kan spelarna anmäla sig till en plats. Eller meddela på Facebook. Detta för att säkra att vi har nog med chaufförer

          

Vi lägger ut körschema, schema för IFK dagen samt bollkalle schema under nästa vecka. 

Hälsningar
Lagledare, tränare och lagföräldrar för P10

 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners