Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Bli medlem i IFK Strömstad
BLI MEDLEM
F-19

Detta är lagsidan för alla flickor födda 2019. Våren 2024 är det uppstart för laget.

 

All information angående laget kommer upp här på denna lagsida, där ni bland annat kan se inplanerade aktiviteter och kontaktuppgifter. Läs också gärna igenom informationen på IFKs allmänna sida där ni bland annat hittar IFKs föräldrainformation.

 

Laget är i behov av ett ledarteam. Som förening är ambitionen att det är 1 tränare per 5 barn vid varje träning, och tanken är att alla tränare ska kunna känna att de inte behöver vara med varje gång om ledaren får förhinder. Så vanligtvis behövs det ca 4-6 tränare som kan rotera och utöver det är det bra med en lagledare som kan vara behjälplig med administrativa saker kring laget. Läs mer om ledarteamen här och anmäl ditt intresse att vara ledare här.

 

Träningarna syftar till att skapa rörelse och glädje, och spelarna kommer få chansen att öva på att delta i en gruppaktivitet, lära känna nya kompisar, samt att introducera bollen i deras lek.

 

En rekommendation är att registrera barnen så snart som möjligt (även om ni ännu är osäkra på om barnet kommer vilja spela), via den blåa bli medlem knappen på IFKs startsida (ange prova-på medlem vid betalningsalternativen). Detta eftersom att ni då också får all information angående laget direkt till er mailadress. Alla spelare får gratis prova på under 3 veckor.

 

Välkomna till kamratskapen i IFK Strömstad

Prova på träningar på torsdagar
2024-04-06 12:33

Hej!

 

Nu börjar det bli dags för fotboll! Vi har fått till oss att söndagarna krockar med andra helgaktiviteter, så därför har vi beslutat att ändra dag för prova-på tillfällena till torsdagseftermiddagar.

 

Första tillfället blir torsdag den 18:e april så länge vädret tillåter det. Träningen kommer hållas av föreningens nuvarande medlemmar med stöd från er föräldrar (barnen kommer med stor sannolikhet behöva mycket stöd här i början). Sedan har vi ytterligare 2 torsdagar med prova-på fotboll.

 

Vår barn- och ungdomsansvarige kommer informera er föräldrar om hur verksamheten kommer fortgå under träningens gång.

 

Det är bra om barnen kommer med sportiga kläder som är lätta att springa i samt har med en vattenflaska. Träningarna kommer innehålla mycket lek och spring, där vi försöker väva in bollen också. Vanlig fotbollsutrustning är inte något krav för såhär små barn.

 

Några dagar före varje träning kommer ni få ett mail alternativt en avisering i SportAdmin-appen, med en kallelse till träningen. Vänligen svara på denna så att ledarna kan planera aktiviteten utifrån hur många barn som förväntas komma.

 

Frågor? Skicka ett mail till info@ifkströmstad.se eller ring vårt kansli.

 

Välkommen till fotbollsfamiljen i IFK Strömstad!

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Träning, C-plan , 18/04 17:00
Träning, C-plan , 25/04 17:00
Träning, C-plan , 02/05 17:00
Nyheter från föreningen
IFK STRÖMSTAD , 01/04 12:00 
IFK STRÖMSTAD , 21/03 09:52 
IFK STRÖMSTAD , 14/03 15:43 
IFK STRÖMSTAD , 12/03 08:56 
IFK STRÖMSTAD , 04/03 16:19 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners