Sponsorsgruppen nysatsar - gå med du också!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Bli medlem i IFK Strömstad
BLI MEDLEM
Flickor födda 2015/2016
Lagbild 2023

Välkomna till IFK Strömstad och flickor födda 2015/2016.

Vi välkomnar gamla som nya medlemmar till att prova på fotboll, som skall bestå av glädje, lek och självklart massor av fotboll.

Vi tränar på tisdagar från och med 21/3 klockan 17.00, och vi fortsätter varje tisdag samma tid fram till sommaruppehållet. 

 

Vi syns på Strömsvallen.
Mvh  Ledarna

Årets sista sammandrag i Brastad
2023-09-23 22:05
Lagbild

Idag var det dags för årets sista sammandrag i Brastad (Stångenäs). 

Vi blev en del färre än vad vi hade förväntat, men vi la ihop lagen och Hunnebo/Bovallstrand var snälla att hjälpa till med 5 härliga tjejer när vi spelade samtidigt. 

Det blev mycket speltid för tjejerna idag och jag räknar med att de somnar väldigt gott ikväll :) 

 

Dagens resultat blev 2 fina vinster, en oavgjord och en förlust. 


Tack för en super fin matchsäsong. Ni har varit fantastiska och haft en enorm utveckling. 

 

Nu kör vi 2 träningar till och en liten avslutning sen är det ett litet längre uppehåll :) 

 

/Ledarna

Sammanfattning sammandrag Hunnebo/Bovallstrand
2023-09-10 15:44

Efter mycket ringande i fredags för att få ihop till ett lag, så lyckades vi tillslut få till ett lag med 7 positiva och glada tjejer. 

 

Första matchen var full fart framåt och våra tjejer lyckades göra hela 12 mål. Extra roligt var att nästan alla tjejer fick göra mål. 

 

Andra matchen var mycket jämnare och den stod och vägde hela tiden, men med 30 sekunder kvar lyckades vi avgöra och göra 3-2. 

Stor glädje för hela laget som tillsammans gjorde riktiga kämpainsatser. 


Tusen tack för idag allihopa och ni skall vara superstolta över era barn. 

 

/Ledarna 

Nu startar höstsäsongen
2023-08-02 22:58

Hej allihopa.


Hoppas ni haft en fin sommar och har lekt, badad och framförallt spelat massor av fotboll :) 

 

Tisdag 8/8 Kl. 17.00 startar vi upp fotbollsträningarna igen. 

Kallelser kommer som vanligt dagen innan. 

 

Ha det gött så hörs vi snart igen!

 

Mvh Ledarna

Sista träningen
2023-06-13 22:50

Hej allihopa

 

Ja idag var det dags för den sista träningen denna vårsäsongen. Nu avslutar vi denna vårsäsongen med ett härligt sammandrag på hemmaplan på lördag. Vi välkomnar föräldrar, vänner och kompisar för att heja fram våra tjejer. 

 

För er som inte kan vara med så önskar vi er en riktigt trevlig sommar, så syns vi i augusti igen.

 

Mvh Ledarna 

Sammanfattning vårt första sammandrag IFK Valla
2023-06-04 10:29
Lagbild första sammandraget IFK Valla

Vilken dag!

Då var vårat första sammandrag gjort. Vi åkte till Tjörn till IFK Vallas hemmaplan, och tjejerna verkade spända, förväntningsfulla och taggade. 

 

2 matcher stod på matchprogrammet, Bovall/Hunnebo och IFK Valla. 

Det skulle bli spännande att se hur tjejerna stod sig mot de andra lagen. 

 

Första matchen var full fart från start och vi hade bollen på Bovall/Hunnebos planhalva nästan hela matchen, men det var svårt att få in den i mål då det fort grötade ihop sig. Bovall/Hunnebo tjejerna var snabba att utnyttja detta och kontrade in tre mål, men vi fick in ett också. 

Våra tjejer var inte vana med att motståndarna spelade så fysiskt, och var lite upprörda över det. Men faktum är att motståndarna spelade helt fair, det var bara vi som var tvungna lära oss att spela på samma sätt. Tjejerna taggade till, och sagt och gjort, så var vi med på banan igen. 
Det var en del frustration p.g.a. att vi tyckte vi var bättre, men så är fotboll. Det gäller att göra mål. 

 

Andra matchen mot IFK Valla 2 kom rätt så tätt inpå den första matchen, men det verkade inte vara några problem för våra tränade tjejer. Denna matchen var mycket mer böljande och det var chanser åt båda hållen. Skall jag vara helt ärlig så är jag inte helt säker på resultatet, men vi gjorde 7 mål denna matchen vilken var väldigt kul och släppte in något likande antal. IFK Valla hade med en kille också som spelade fysiskt och sköt som en häst så det var direkt avgörande för flera av deras mål. 

 

Underbart att se att barnen gläds åt varandra när vi gör något bra och upplever att vår lagkänsla blir starkare och starkare. De visade också på vinnarskalle och en kämpa anda som jag inte har sett på träningarna innan, vilket också är otroligt positivt.  

 

Vi hade ett fantastiskt stöd av er föräldrar som hejade och applåderade, och man märkte att tjejerna blev rejält taggade av det. Superfint var det när vi efter matchen gick ut och klappade till föräldrarna som svarade med stort jubel :)

Stort tack för denna lördagen och innan så kändes det som att 3 timmar skulle vara en väldigt lång biltur, men efteråt så var känslan att det var värt varenda minuts bilkörning. 

 

Nu är det viktigt att vi tar med oss erfarenheterna av vad vi lärt oss och vidareför de till våra lagkompisar som kommer vara med på andra sammandrag framöver. Vi kan konstatera att det var jämna matcher som kunde slutat hur som helst och det känns också väldigt kul! 

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IFK STRÖMSTAD , 25/09 09:26 
IFK STRÖMSTAD , 23/09 10:00 
IFK STRÖMSTAD , 16/08 15:00 
IFK STRÖMSTAD , 29/06 16:22 
IFK STRÖMSTAD , 29/06 14:14 
IFK STRÖMSTAD , 14/06 23:58 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten