SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Uppstart efter påsk

I år är det äntligen dags för alla pojkar födda 2018 att få chansen att prova på att spela fotboll!

 

Vi kommer dra igång och hålla en träning i veckan när det blir lite varmare väder strax efter påsk.

 

Alla IFKs barn- och ungdomslag leds av ideellt engagerade föräldrar, och just nu söker vi ledare som vill vara med och starta upp denna gruppen. Förhoppningen är att vi har en ledare per 5 barn och inga speciella fotbollsförkunskaper krävs. Däremot vore det bra om ledarna tycker det är roligt att leka med barngrupper. Vill du vara en del av ledarteamet - skriv då ett mail till info@ifkstromstad.se

 

Träningarna syftar till att skapa rörelse och glädje, och spelarna kommer få chansen att öva på att delta i en gruppaktivitet, lära känna nya kompisar, samt att introducera bollen i deras lek.

 

All information angående laget kommer upp här på denna lagsida, där ni bland annat kan se inplanerade aktiviteter (när de är klara) och kontaktuppgifter. Läs också gärna igenom informationen på IFKs allmänna sida där ni bland annat hittar IFKs föräldrainformation.

 

En rekommendation är att registrera barnen så snart som möjligt (även om ni ännu är osäkra på om barnet kommer vilja spela), via den blåa bli medlem knappen på IFKs startsida (ange prova-på medlem vid betalningsalternativen). Detta eftersom att ni då också får all information angående uppstarten direkt till er mailadress. Alla barn får gratis prova på under 3 veckor.

 

Välkomna till kamratskapen i IFK Strömstad

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 28/03 09:02 
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 16/03 14:47 
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 28/02 09:12 
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 15/02 19:15 
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 19/01 11:10 
IFK STRÖMSTAD - Våra Lag / Startsida, 21/11 09:09 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten