Matchnummer: 311217003
Samling:18:00
Tuff start på DM
2019-03-08 07:40
Första matchen för året spelades mot tuffast möjliga motstånd, division 1 laget Orust FC på bortaplan.
Vi kom till start med en del nya spelare samt några för dagen nya positioner. Vi höll uppe spelet bra under stora delar av matchen men hade några dåliga perioder. Efter en kvart gjorde Orust 1-0 och sedan både 2-0 och 3-0 på några minuter. Efter mål i sista minuten gick vi till halvtidsvila med ett 0-4 underläge. Även i början av andra halvlek spelade vi bra men så kom på nytt en dålig period där Orust gjorde flera mål. Trots att det till slut blev en förlust med hela 11-0, var detta en bra genomkörare där spelet stundtals var bra. Nu har vi en del att slipa på till nästa match mot Munkelal hemma.