Matchnummer: 311217005
Samling:18:30
Första segern för året
2019-03-08 07:53
Munkedals IF gästade ett regnigt och blåsigt Strömsvallen i årets andra DM-match. Efter en storförlust i första matchen var laget taggat och redo för revansch. Det blev en försiktig start från båda lagen men efter hand tog vi över matchen och skapade flera bra målchanser. En kvart in i första halvlek slog Emelie Törnros en hörna direkt i mål och resultatet stod sig halvleken ut. I andra halvlek fortsatte vi att spela bra och skapa chanser. 2-0 kom i 71 minuten när Naime blev frispelad och säkert sköt bollen i mål. Trots att Munkedal fick in en redusering i 83:e minuten var det aldrig någon fara för segern. Härligt med en vinst och resultatet var något i underkant.