Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Nu drar vi igång!
2024-04-06 12:03

Söndag den 14:e april klockan 9.30 är ni välkomna på det första prova-på tillfället för pojkar födda 2019. Träningen kommer hållas av några av föreningens nuvarande medlemmar med stöd från er föräldrar (barnen kommer med stor sannolikhet behöva mycket hjälp här i början). Sedan kommer vi organisera ytterligare 2 söndagsträningar i april.

 

I början av nästa vecka kommer ni få ytterligare ett mail alternativt en avisering i SportAdmin appen för dem som laddat ner den. Det är en kallelse till träningen som vi önskar att ni svarar på så att vi kan se hur många som kommer, och förbereda aktiviteten utifrån det.

 

Här till att börja med så handlar fotbollsspelandet mestadels om lek och förmågor som att genomföra en aktivitet i grupp. Det är bra om barnen har på sig sportiga kläder som är lätta att springa i samt har med vattenflaska, det finns inga krav om specifika fotbollskläder när de är så små.

 

I samband med de 3 prova-på tillfällena kommer vår barn- och ungdomsansvarige informera föräldrarna om hur verksamheten kommer fortgå här under våren.

 

Känn er varmt välkomna till fotbollsfamiljen!

 

Frågor? Skicka ett mail till info@ifkstromstad.se eller ring vårt kansli

 


Nyhetsarkiv
Glad sommar & uppehåll2024-07-02 18:49
Nu drar vi igång!2024-04-06 12:03
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd