Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Vi går över till torsdagsträningar
2024-04-21 21:01

Nu har vi startat igång verksamheten för pojkar födda 2019. Under de första två träningarna så har vi diskuterat vilken dag i veckan som passar bäst för alla våra spelare. Vi har då kommit fram till att torsdagar är en bra dag.

 

Från och med den 25:e april kommer vi därför att träna på torsdagar klockan 17.00. Svara gärna på kallelserna som kommer via SportAdmin-appen eller på mail, så kan ledarna planera träningen utifrån antalet deltagare som förväntas komma.

 

Träningarna syftar till att barnen ska få möjlighet att öva sig att delta i en gruppaktivitet, lära känna nya kompisar, och ha kul med bollen.

 

Vi har för tillfället två föräldrar som anmält sig som tränare till laget, och hoppas att det är ytterligare några föräldrar som skulle vilja vara ledare. Vi gör det som ett team, och det finns stöd inom föreningen för att alla ska kunna få tillräckligt med stöd för att kunna vara ledare. Du anmäler dig som ledare via denna länken.

 

Har ni några frågor är det bara att höra av sig till vår barn- och ungdomsansvarige, Erik Lek: erik_lek@hotmail.com

 

Vi är mycket glada för detta nya tillskott till IFK-familjen!


Nyhetsarkiv
Glad sommar & uppehåll2024-07-02 18:49
Nu drar vi igång!2024-04-06 12:03
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd