Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Skärhamns IK - IFK Strömstad
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 maj, 15:00
Plats:Tjörns Sparbank Arena
Serie:Div.5 Bohuslän Herrar
Samling:14:00
Ännu en bortaförlust.
2018-05-28 07:47
Ja det blev en tung förlust på bortaplan igen, siffrorna skrevs till hela 6-2 efter en dålig insats från IFK på en varm konstgräsplan i Skärhamn.
Matchen började och båda lagen kände lite på varandra men redan i minut 11 gjorde Skärhamn 1-0 efter miss i försvarspelet men vi kvitterar direkt minuten efter genom David på en fin passning från Colins.
Efter detta spelar IFK bättre och David kommer runt ett par gånger på kanten men tar för många tillslag och missar chanserna till inspel.
Shqipdon blir brutalt kapad av Skärhamns målvakt men får tyvärr helt ofattbart istället hörna med sig trots att han själv var sist på bollen.
Efter 25 minuter blåser domaren för vattenpaus och efter vattenpausen slarvar IFK flertalet gånger i egen uppspelsfas och Skärhamn gör tre nya mål innan halvtid, tungt.

IFK går ut till andra halvlek för att jaga ikapp men spelet sitter inte alls, det skapas bara några få halvbra målchanser och det slarvas väldigt mycket i sista tredjedelen.
Skärhamn kontrar in både 5-1 och 6-1 innan Bekim kan reducera till 6-2 i slutminuterna.

Nej IFK behöver höja sig flera snäpp och kan mycket bättre än det här.

Vi tar nya tag mot Vallens IF nästa helg.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten