Samling:18:00
Härlig start på höstsäsongen!
2018-08-15 11:18
Adam drog på sig kramp efter att ha kämpat hårt i 80 minuter.
Kamraterna tog en viktig seger borta mot Hogstorp där slutresultatet kunde skrivas till 4-0 till IFK.

Matchen kunde inte börjat bättre för bortalaget, då man fick en tidig ledning efter 2 spelade minuter! Tobias Berntsson, som gjorde comeback i den blåvita tröjan, avancerade framåt i banan och sköt ett lurigt skott i det blöta gräset som ställde Viktor Weiefors i hemmamålet och 0-1 var ett faktum. Matchen böljade fram och tillbaka och det var chanser åt båda håll under första halvlek. Hogstorps överlägset bästa spelare, Daniel Fredriksson, trädde in många fina bollar mellan kamraternas backlinje och målvakt, vilket ställde till det och Hogstorp var nära en kvittering men 0-1 stod sig halvleken ut.

I andra halvlek så kunde kamraterna kontrollera matchen på ett bättre sätt och Hogstorp fick väldigt svårt att skapa målchanser. I Minut 70 så kunde kamraterna utöka sin ledning genom Shqipdon Beka som rundade målvaken och la säkert in 0-2. I minut 75 så kom Hogstorps farligaste chans i andra halvlek, en fin frispark från kanten som hittade fram till framrusande Hogstorpspelare som slog bollen i insidan stolpen och ut, ytterst nära! Men kort därefter kunde Dony slå ett mäktigt inlägg till en framrusande Tobias Berntsson som tajmade perfekt med skallen och nickade in 3-0 och matchen var klar. Bortalaget kontrollerade de sista 10 minutrarna fint och Nils Carlgren kunde slå in slutresultatet till 4-0.

Härlig seger men nu är fokuset på fredag för då kommer serieledande Gilleby IF på besök till Strömsvallen!
En match som kamraterna måste vinna om man vill haka på i toppstriden. Truppen kommer inom kort.