Serie:Div.5 Bohuslän Herrar
Samling:18:00
Förlust i Seriefinalen.
2018-10-02 08:48
Det märktes tidigt i första halvlek att Kungshamn var taggade och ville avgöra serien på hemmaplan.
Dom var hetare och ville mer, att vi inte spelat match på tre veckor märktes också tydligt.
Kungshamn skapade många farliga målchanser och hade ett par tveksamt bortdömda mål medans vi hade svårt att spela oss förbi deras press men när vi väl lyckades hade vi fina kontringsmöjligheter men som tyvärr inte förvaltades väl.
Kungshamn gjorde 1-0 precis innan halvtidsvilan när vi tappar markeringen efter en hörna.

Vi kommer ut i andra halvlek som ett nytt lag och sätter hög press och skapar en del chanser men tyvärr gör Kungshamn 2-0 när ett felriktat inlägg blåser in i mål.
Vi reducerar i minut 76 genom David men är sen aldrig riktigt nära en kvittering.

Grattis till Kungshamn som är värdiga vinnare av serien!

Vi får nu sikta på kval, vinner vi den sista matchen mot Grebbestad på hemmaplan är vi klara för kvalet!