Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Groheds IF
1 - 4
IFK Strömstad
Groheds IF1 - 4IFK Strömstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 mars, 13:00
Plats:Bortamatch
Tävling:
Matchnummer: 311202004
Samling:10:30
Stabil vinst!
2019-03-04 15:45
Foto: Thomas Bennelind
Det var en decimerad trupp som begav sig till Skarsjövallen i söndags. Med cirka 10 gubbar borta av olika anledningar så kunde ändå kamraterna ta med sig 3 poäng hem!

Matchen inleddes trevande från båda lagen men eftersom så började kamraterna rada upp chanser men hemmamålvakten storspelade och stod för ett par svettiga räddningar. Nollan skulle dock spräckas tillslut då en hemmaspelare råkade nicka bollen in i eget mål efter en hörna från Albert. I fotboll så handlar det dock om att sätta chanserna man får och detta gjorde även Grohed. Ett av få anfall från hemmalaget ledde till en kvittering, vilket stod sig till halvtid.

I andra halvlek så handlade det mest om IFK och man styrde matchen på ett fint sätt med många passningar mellan lagdelarna och bra kombinationer. Efter cirka en kvart så fälldes David i straffområdet. Straffen tog han själv och satte dit 2-1. Han skulle även sätta en retur efter ett bra skott från Tobias och sedan punkterade Dony matchen med en härlig nick och 4-1 blev slutresultatet. Vi plockar med oss tre pinnar och står nu på samma poäng som IFK Valla vilka vi även möter i en match som kommer att avgöra vem som står som gruppsegrare och tar sig vidare i DM!
Nästa match spelas nu på fredag mot Kungshamns IF, mer info kommer i veckan!

#FramåtKamrater
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten