Samling:15:15
Komfortabel seger mot Steinberg!
2019-03-17 13:13
Elliot kör en lång tränarjacka inspirerad av Arsené Wenger
Det blev ännu en stabil vinst för kamraterna då man slog norska Steinberg med 6-0.

Kamraterna genomförde en väldigt bra match och man var stabila över 90 minuter. Steinberg försökte pressa högt matchen igenom men IFK kunde spela sig igenom och kom oftast rättvända mot motståndarnas backlinje. Bortalaget stod väldigt högt med sin backlinje vilket skapade ytor som hemmalaget kunde utnyttja. Ju längre matchen led desto mer avslagen blev den, hade hemmalaget behållt skärpan över 90 minuter så hade man garanterat gjort fler mål.

Nu laddar vi om inför avgörandet i gruppspelet i DM nu på fredag då vi tar emot IFK Valla. Vinnaren där vinner gruppen, men Valla går vidare på oavgjort då man har bättre målskillnad. Mer info senare i veckan!