Referat: Rosseröds IK - IFK Strömstad 2-3
2019-04-14 10:26
Berra spräcker nollan i den andra spelminuten.
Då var premiären avklarad och det blev en match fylld med känslor och premiärnerver, men kamraterna drog det längsta strået och kammade hem 3 pinnar.

Matchen kunde inte startat bättre för kamraterna då David kunde sätta Berra i ett friläge där han kyligt kunde placera in ledningsmålet, redan i den andra spelminuten! Matchen fortsatte och kamraterna lyckades störa Rosseröd på ett bra sätt. 0-2 kom efter ännu ett friläge där David rundade hemmalagets målvakt och satte dit tvåan. Oturligt nog så sträckte han sig i samma sekvens och fick kliva av.
Rosseröd började jobba sig in i matchen, och efter att blivit tilldelad en straff som Kevin Scott kunde sätta bakom Martin i målet så var det match igen. 1-2 stod sig till halvtid.

Andra halvlek blev ett ställningskrig där det inte blev mycket skönspel från något av lagen. Efter cirka 10 minuters spel så kvitterade hemmalaget efter ett skott som ändrade riktning via en back och 2-2 var ett faktum. Matchen böljade fram och tillbaka och efter att Petter blivit utvisad så såg det tungt ut för kamraterna. Men med 10 minuter kvar att spela så kunde Mohamed Bozakraft sätta ledningsmålet efter en tilltrasslad situation i straffområdet. Rosseröd skickade nu upp allt och matade in långa bollar men kamraterna kunde hålla stånd och man plockar med sig 3 pinnar hem.

Vi tackar Rosseröd för matchen och önskar dem välkomna till Strömsvallen senare denna säsong. Nästa match spelas hemma mot Henån/Gilleby på långfredagen. Mer info om den matchen kommer till veckan!