Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

IFK Strömstad
1 - 3
Henån-Gilleby
IFK Strömstad1 - 3Henån-Gilleby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 19 april, 14:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 311234010
Samling:12:45
Tung men rättvis förlust i hemmapremiären.
2019-04-23 13:53
Långhelg, kanonväder och vindstilla. Det var upplagt för en perfekt dag för fotboll på Strömsvallen. Dock så var det bortalaget som skulle dra längsta strået.

Efter att ha varit obesegrade i seriespel på hemmaplan under säsongen 2017 och 2018 så kom den första förlusten efter en otroligt dålig första halvlek av kamraterna som Henån/Gilleby kunde utnyttja. Efter en kvarts spel så stod det 0-2 efter att vi inte varit på tårna och låtit bortalaget spela sig igenom alldeles för enkelt. IFK, som kom till spel utan ett par viktiga spelare, hade svårt att få igång ett eget spel och lyfte oftast långt men förgäves mot bortalagets fyrtorn till mittbackar. Trean skulle också komma för bortalaget innan paus och 0-3 blev halvtidsresultatet. 

Kamraterna höjde sig dock i andra halvlek och kunde trycka tillbaka motståndarlaget som medvetet backade hem och försvarade sin ledning. Målchanser kom åt båda håll och i matchens slutskede så kunde Aulon stänka dit en reducering till 1-3 som också blev slutresultatet. 

Vi kommer tyvärr inte upp i nivå idag mot ett duktigt bortalag. Men det är många matcher kvar och nu ligger fokuset på lördagens bortamatch mot Hogstorp!
#FramåtKamrater

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Gräsroten