Stabil seger på Tjörn!
2019-06-17 12:33
Målskyttarna!
Efter en stabil insats av kamraterna så kunde man bärga tre poäng med sig tillbaka norrut!

Det var lag två lag som började matchen med en vinst i siktet för att inte tappa mark i toppen av tabellen. Båda lagen kände lite på varandra och det blev mycket kamp i början, men ju längre matchen led så började vi känna att vi fick ett övertag. Filip och Collins gjorde ett bra jobb på mitten och vann många andrabollar vilket gjorde att vi fick mer och mer bollinnehav offensivt. I minut 16 så skulle vårat ledningsmål komma efter ett härligt förarbete av David som kunde spela fram Joshua som dunkade upp den i nättaket. Matchen böljade fortsatt åt båda håll med ett par chanser för båda lagen men 0-1 skulle stå sig till halvtid.

Första femton minuterna skulle bli en perfekt start för oss i andra halvlek. David nådde högst på en hörna och nickade dit 0-2 och bara fyra minuter senare så kunde Dony utöka ledningen ännu en gång till 0-3. En tuff sits för hemmalaget som dock inte gav sig. I minut 66 så kunde hemmalaget reducera genom Jakob Stenberg och då fick man lite medvind för att orka gå för en kvittering. Men kamraterna kunde stänga matchen och hålla i sin fina form på bortaplan där vi vunnit samtliga.

Nu återstår endast tre matcher av vårsäsongen och redan nu på tisdag 18/6 så kommer Bovall/Hunnebo på besök till Strömsvallen! Truppen och mer info kommer snarast!