Samling:11:30
Målrik match på Stensnäsvallen!
2019-10-07 11:58
Det skulle bli en målrik tillställning i den avslutande seriematchen i Bovallstrand.

Vi åkte dit med ett par ordinarie spelare borta, men matchen gällde ju dock inget för våran del då vi redan säkrat våran andraplats i tabellen. Annat var det för hemmalaget som fortfarande krigade för sin överlevnad i serien. Vi skulle få en smakstart på matchen efter att David kunde pricka in 0-1 med ett härligt distansskott i minut 5. Efter det så vaknade hemmalaget till och matchen böljade åt båda håll. Efter kvarten spelad så kunde hemmalaget kvittera. Man får väl säga att det var lite hawaii-fotboll över hela planen. Sen så skulle det rassla i nätet två gånger på två minuter för oss. Efter halvtimman spelad så skickade Benjamin ett härligt inlägg mot bortre stolpen där Dony kunde dyka upp och nicka in ledningsmålet. Nästan direkt efter avspark så kom vi anfall där Shqipdon vek in från sin kant och fick fram bollen till David som satte 1-3. I ett sådant läge skall vi stänga matchen men det var tyvärr lojt från våran del över hela planen idag. Innan halvtid så skulle hemmalaget reducera till 2-3 efter en snygg nick från Lucas Göransson.

Det skulle bara dröja fem minuter in i andra halvlek när hemmalaget kvitterade. Man bröt en pass på mittplan och spelade fram till Jesper Mattsson som kunde vika in och dra ett härligt skott som tyvärr var helt otagbart för Brenna-Lund som vaktade våran kasse idag. Men det var som sagt väldigt mycket fram och tillbaka och bara fyra minuter senare så skulle Dony nicka in sitt andra för dagen och vi tog ledningen åter igen. Hemmalaget började nu enbart dunka långa bollar i jakt på en kvittering. Istället så skulle vi utöka ledningen till 3-5 efter ett distansskott från Shqipdon som smet in vid första stolpen. Men hemmalaget gav sig inte och man fortsatte kriga på och det skulle ge utdelning efter att Jesper Mattsson gjorde sitt andra för dagen och nu satsade man allt för en kvittering. Men vi höll dock igen och vinner matchen med 4-5.

En stark säsong där vi endast förlorat en match i årets seriespel och går även obesegrade ur alla matcher på bortaplan. Men säsongen är inte slut där, för nu väntar återigen ett kval till Div 4. Där ställs vi mot Åsebro IF från Dalsland och ett lag från division 4 som inte är klart ännu. Och den första matchen spelas nu på lördag 12/10 på Strömsvallen. Mer info kring det kommer till veckan!