SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Smögen/Hamburgsund - IFK Strömstad
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 maj, 19:00
Plats:Havsvallen
Serie:Div 4 Dalsland/Bohuslän Damer
Samling:16:30
Damlaget hänger på i toppen
2018-05-11 08:44
Årets tredje seriematch spelades borta mot Smögen/Hamburgsund. Det var en viktig match för damlaget, för att hänga på Ljungskile SK och Tösse IF i toppen. Trots vår ovana med naturgräs tog vi redan från start tag i spelet och skapade flera bra målchanser. I 19 minuten satte Frida Nilsson 1-0, något som också blev halvtidsresultat. I andra halvlek fortsatte vi, med solen i ryggen, vår press och i 57 minuten kunde Ida Hansson sätta dit 2-0 med ett långskott. Vi fortsatte att skapa flera bra målchanser och i 71:a och 72:a minuten satte Naime Merovci både 3-0 och 4-0. Vårt stabila försvarspel gjorde att Smögen/Hamburgsund inte skapade mer än ett par målchanser på hela matchen. I 88:e minuten rundade Elin Johansson målvakten och rullade in slutresultatet 5-0. 

Nu väntar två hemmamatcher mot Frändefors IF och LDB Dalsland, innan vi har två viktiga matcher mot Tösse IF och Ljungskile SK. 
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten