Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Smögen/Hamburgsund - IFK Strömstad
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 maj, 19:00
Plats:Havsvallen
Serie:Div 4 Dalsland/Bohuslän Damer
Samling:16:30
Damlaget hänger på i toppen
2018-05-11 08:44
Årets tredje seriematch spelades borta mot Smögen/Hamburgsund. Det var en viktig match för damlaget, för att hänga på Ljungskile SK och Tösse IF i toppen. Trots vår ovana med naturgräs tog vi redan från start tag i spelet och skapade flera bra målchanser. I 19 minuten satte Frida Nilsson 1-0, något som också blev halvtidsresultat. I andra halvlek fortsatte vi, med solen i ryggen, vår press och i 57 minuten kunde Ida Hansson sätta dit 2-0 med ett långskott. Vi fortsatte att skapa flera bra målchanser och i 71:a och 72:a minuten satte Naime Merovci både 3-0 och 4-0. Vårt stabila försvarspel gjorde att Smögen/Hamburgsund inte skapade mer än ett par målchanser på hela matchen. I 88:e minuten rundade Elin Johansson målvakten och rullade in slutresultatet 5-0. 

Nu väntar två hemmamatcher mot Frändefors IF och LDB Dalsland, innan vi har två viktiga matcher mot Tösse IF och Ljungskile SK. 
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd