Ledare - ansök om ett utdrag från belastningsregistret här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strömstad
Fotboll

Om IFK Strömstad  
IFK Strömstad är en renodlad fotbollsförening med senior-, ungdoms- och barnverksamhet.

Strömsvallen är hjärtat i verksamheten och här finns huvudarenan.

A-plan som är naturgräsbelagd med läktare på den södra långsidan. 
En byggnad innehållande omklädningsrum, kansli, kiosk och speakertribun ligger på den norra långsidan.
B-plan är även denna en naturgräsplan för 11v11 fotboll. 
C-plan är en naturgräsplan för 7v7.
Vår konstgräsplan blev omlaggd sommaren 2022.
Vi har delat upp planen i olika delar för att lätt kunna se i kalendern vilken yta laget spelar på.
 
Vi har omklädningsrum både vid kioskbyggnaden (10/11), i NS-hallen med ingång på utsidan (8/9), samt vid behov lånar vi fler omklädningsrum inne i NS-hallen (1-7).

På Strömsvallen finns det tre st 8 bäddsstugor för uthyrning.

Löparbanorna runt A-plan är av allväderstyp. Friidrottsverksamheten på Strömsvallen bedrivs av Strömstads IF.
  
Planyteindelning

Beroende på hur många lag som tränar samtidigt så har vi delat upp våra planytor likt ovanstående bilder.

 

Det samma gäller både A- och B-plan.

Organisation

Årsmötet 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Årsmötet består av de medlemmar som närvarar vid mötet vilket hålls i mitten av mars varje år. Återkommande frågor som årsmötet tar beslut om är vilka som ska ingå i Styrelsen samt hur mycket medlemskapet ska kosta. Men samtliga medlemmar har möjlighet att lämna in sina förslag på hur föreningen ska fungera så avgörs det genom röstning på årsmötet. Läs mer om årsmötet i våra stadgar 15§-22§. 

 

Styrelsen 

Styrelsen överser verksamheten under året. Följer upp hur det går med föreningens målsättningar och tar beslut i olika frågor som vi ställs inför för att ta föreningen framåt. Styrelsen har ett möte i månaden under större delen av året. Läs mer om styrelsens roll i föreningen i våra stadgar 25§-28§, och så har du styrelsens ledarmöter här och hur du kommer i kontakt med dem här. 

 

Anställda 

Vi har en kanslist (Marie Hansson) som hjälper medlemmar med diverse administrativa saker så som medlemskap och material. Sedan sköter hon även mycket av det administrativa arbetet gentemot fotbollsförbundet, kommunen och sponsorer. 

Vi har också en föreningsutvecklare (Erik Lek) som hjälper styrelsen rent praktiskt i arbetet mot årets uppsatta mål, är med och organiserar evenemang, stöttar ledare med olika behov samt försöker hitta väger som föreningen kan bli starkare. Kontaktuppgifter hittar du här. 

 

Sektionsansvariga

Vi har en ansvarig för seniorverksamheten (Erik Sörvik) och en ansvarig för barn- och ungdomsverksamheten (Erik Lek). Sektionsansvariga stöttar ledare och spelare i respektive sektion genom olika typer av lagbesök, möten och utbildningar. Sektionsansvariga kommer också kunna jobba som en länk mellan de olika lagen och föreningen i stort.

 

Arbetsgrupper 

Vi har fem arbetsgrupper som har olika arbetsområden i föreningen. Du kan läsa mer om vad de gör samt vilka som ingår i grupperna här. 

 

Lagen 

Hjärtat av föreningen är ju såklart våra lag. Vi startar lag både på flick- och pojksidan de året barnen fyller fem år. Visionen är att så många som möjligt är med och spelar så länge som möjligt i så bra miljö som möjligt. För att nå det har vi ledarteam till varje lag som består av tränare, lagledare och lagföräldrar. Här kan du läsa mer om ledarteamens roller. Sedan har också varje lag sin egen lagsida som du hittar i huvudmenyn på hemsidan. På lagsidan hittar du informationen som rör just det laget. 

 

Supportgrupper 

I vissa av våra lag finns också arbetsgrupper eller personer runt laget som har specifika uppgifter. Det skulle vara evenemangsgrupp, trygghetsgrupp eller trivselgrupp. Detta skiljer sig från lag till lag beroende på behov och önskan. I vissa fall gör lagföräldern liknande uppgifter .

Karta över Strömsvallen
 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners
Ungdomsstöd