SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Våra arbetsgrupper

I IFK Strömstad har vi beslutat oss för att dela upp arbetet i olika arbetsgrupper. Här under kan du läsa mer om vad varje arbetsgrupp gör och vilka som ingår i grupperna.

 

Har du några frågor, eller vill vara med och bidra till någon av grupperna är det bara att höra av sig till respektive grupp.

Sponsorgruppen
Sponsorsgruppen jobbar med våra befintliga och nya sponsorer. Gruppen är ansvarig för att vi följer våra åtaganden gentemot sponsorerna samt att försöka öka våra sponsorsintäkter. Arbetet sker oftast enskilt och samtal över telefon.
 
Arbetsgruppen består 2023 av:
Ali Moosavifar
Fadil Alkasid
Morten Parsager
Aresh Rehmeti
Triumf Beka
 
Har du ett brinnande intresse för föreningslivet och säljande egenskaper? Då kanske du skulle vilja ingå i vår sponsorsgrupp. Hör i sådana fall av dig till info@ifkstromstad.se
Anläggningsgruppen

Anläggningsgruppen jobbar med frågor som rör Strömsvallen som anläggning. Vi samarbetar med kommunen för att skapa så bra möjligheter som möjligt för föreningen. Vi ser till att skyltar på vallen är uppdaterade och vi deltar i kommunens arbete för långsiktig utveckling av anläggningen.

 

Arbetsgruppen består 2023 av:

Ali Moosavifar

Aresh Rahmeti

Morten Parsager

Peter Tingelholm

 

Vill du vara med i arbetet för att utveckla Strömsvallen? Hör av dig till kanslietinfo@ifkstromstad.se

 
Sportsutvecklingsgruppen

Arbetsgruppen för sportsutveckling jobbar med frågor om hur vi på bästa sätt kan utbilda våra spelare. Hur kan vi höja fotbollskompetensen inom föreningen och hur skapar vi bästa möjliga förutsättningar för sportsliga framgångar med utgångspunkt på vår egen verksamhet och egna spelare.

 

Under 2023 kommer arbetet speciellt utgå från att skapa tydliga mallar på hur ett verksamhetsår kan se ut för varje specifik ålder med avstamp i SvFF spelarutbildningsplan, och innehåller teman om vad som kan vara bra att träna på. Läs mer här.

 

Arbetsgruppen består 2023 av:

Pontus Ericsson

Ali Moosavifar

Jessica Wellington

Thomas Niklasson

Aresh Rahmeti

Daniel Baronowsky

Event/Föräldragruppen

Ansvarig: Linda Bording

Telefon: 076-0866536

Email: lgsenelius@gmail.com

Kioskgruppen
Kioskgruppens arbete går ut på att vidareutveckla vår kioskverksamhet. De jobbar med utbudet, själva lokalen, öppettider och inköp.
 
Arbetsgruppen består 2023 av:
 
Mari Conrade.
Telefon:  073-977 04 01
 
Josefin Hassellöv
 
Helena Ivarsson
 
Marie Vänerman
 
Har du frågor angående kiosken vänder du dig i första hand till lagets lagföräldrar, men är det en allmän fråga så kan du kontakta kioskgruppen eller IFKs kansliinfo@ifkstromstad.se
Materialansvariga
Materialansvarigas uppgifter är dels att köpa in material vid behov och dels hålla ordning på materialet.
 
Arbetsgruppen består 2023 av:
Marie Hansson 073-082 91 78 info@ifkstromstad.se
 
 
Har du några frågor angående materialet på IFK, hör av dig till denna arbetsgruppen.
 
Huvudsponsorer
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Ungdomsstöd
Gräsroten