Serie:Fotbolls-DM Herrar Grupp E
Samling:18:00
Tung förlust i DM
2018-03-03 16:15
Det blev en tung förlust i den andra matchen i DM-gruppspelet mot IFK Uddevalla.
Uddevalla startade matchen med mycket fart och redan efter 2 minuter dundrade dom in 1-0 i krysset.
Detta följdes upp av några enkla mål och i halvtidsvilan stod det 5-0 till bortalaget.

I andra halvlek gjorde Uddevalla 6-0 direkt och sen rann det på  lite för enkelt och siffrorna blev alldeles för stora.
Vi skapade dock en del målchanser i andra halvlek och Adam fick göra ett tröstmål på fin passning av Dony.
Det var även väldigt nära att Adam fick göra sitt andra för dagen.

Matchen slutar 12-1 till IFK Uddevalla men resultatet speglar faktiskt inte helt matchbilden då dom gjorde mål på i princip alla sina chanser och vi spelade lite för snällt i vårt försvarspel.
Uddevalla spelade med mycket fart och många spelvändningar och det var mycket lärorikt för oss att få testa på att möta ett så skickligt och taktiskt bra lag.
Trots resultatet så visade vi faktiskt stundtals upp ett kombinationsspel som vi inte ens lyckats med mot de sämre lagen vi mött.

Vi kämpar på och spelar vår nästa match i DM på fredag då Div.4 laget Henåns IF kommer på besök!