Serie:Div.5 Bohuslän Herrar
Samling:18:00
Tung förlust borta mot Gilleby.
2018-05-06 18:18
Den som vanligt svåra bortamatchen mot Gilleby slutade denna gången med en förlust med 3-1.
Första halvlek inleddes med att båda lagen kände lite på varandra, Gilleby tilläts spela bollen i backlinjen men hade svårt att skapa något framåt liksom vi som enbart skapade några halvbra lägen.
Benjamin hade en möjlighet efter en retur från Davids frispark men målvakten lyckades hålla undan.
Tyvärr så slarvade vi med ett inkast högt upp i banan och Gilleby kontrade och fick en straff i sista sekunderna, denna förvaltade dom väl och det stod därmed 1-0 i halvlek till Gilleby. Tungt.

Inför andra halvlek bestämde vi oss för att pressa högt och satsa framåt, vi gick även över tidigt i andra på en trebackslinje.
Detta gjorde nästan mer nytta för Gilleby än vad det gav oss lägen framåt då Gillebys backlinje var stabil och dom kontrade bra mot våra tre ensamma backar.

2-0 och 3-0 kom på kontringar men vi lyckades reducera till 3-1 genom Nils på pass från Benjamin.

Vi tar nya tag nästa fredag när vi tar emot Stångenäs AIS på hemmaplan.