Samling:18:30
Sjunde raka!
2018-09-11 11:47
Kamraterna firar Joshuas 1-0 mål. Foto: Thomas Bennelind
Det var en regnig och blåsig kväll på Strömsvallen, men de dryga 100 personerna i publiken fick vartfall se en välspelad fotbollsmatch! Kamraterna startade matchen bra och fortsatte spela fin fotboll, vilket även bortalaget Skärhamn gjorde! Bortalaget var vassa i sina omställningar men hade det tufft defensivt när kamraterna gång på gång vann bollen på mitten och kunde gå till anfall. Nollan skulle spräckas i minut 15 då Joshua kunde slå in sin egen retur.
1-0 stod sig till halvtid.

Andra halvlek började på värsta tänkbara sätt. Skärhamn fick en frispark på offensiv planhalva, lyfte mot bortre stolpen och där kunde nr 5 i Skärhamn bara sätta pannan till och kvitteringen var ett faktum. Otroligt dåligt försvarsspel av hemmalaget. Men glädjen blev kortvarig för bortalaget. 5 minuter efter kvitteringen så fick hemmalaget hörna. Joshua lyfte fint mot bortre stolpen och där mötte David med pannan och stötte in ledningsmålet. Mycket viktigt.
Matchen fortsatte med kamraterna som bollförande lag och Skärhamn med vassa omställningar emellanåt.
i minut 78 så kunde Petter fastställa slutresultatet till 3-1 efter en fin framspelning av Collins.
3 mycket viktiga i poäng i jakten på division 4. Härnäst väntar Vallens IF på bortaplan den 14/9.